Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouwen met deze 4 sterrenbeelden hebben een bloedhekel aan schoonmaken

Beeld: Pexels

Schoonmaken ligt niet in elke moeders aard. Waar sommige mama’s pas kunnen slapen als ze zelfs de tralies van hun raam hebben afgestoft, zijn er anderen die er een bloedhekel aan hebben. En we zijn te weten gekomen dat het niet echt hun schuld is. Het kan namelijk aan hun sterrenbeeld liggen. Hieronder zijn 4 sterrenbeelden die niks anders zouden willen doen dan alle troep gewoon laten liggen i.p.v. uren zwoegen om een schoon huisje te hebben.

Stier (21 april – 21 mei)

Stieren staat erom bekend dat ze niet tegen rommel in huis kunnen, waardoor ze toch alles schoonmaken. Dit teken heeft echter nog steeds een hekel aan opruimen en schoonmaken. Als ze er alleen al aan denken, worden ze chagrijnig en prikkelbaar. Opruimen is niets voor een Stier, dat doen ze alleen omdat het echt moet.

schoonmaken
Beeld: Pexels

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Weegschalen hebben echt een hekel aan opruimen. Ze doen er alles aan om het te vermijden, waardoor het huis vaak rommelig is. Ook al het kinderspeelgoed slingert door het huis. Als je iets kwijtraakt, kan het moeilijk zijn om het terug te vinden. Hoewel ze wel een schoon huis zouden willen hebben, zijn ze niet echt geïnteresseerd in het schoonmaken.

schoonmaken
Beeld: Pexels

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Schorpioenen houden niet van stress en zullen er alles aan doen om dit te voorkomen. Zaken als opruimen, schoonmaken en andere huishoudelijke taken hebben geen prioriteit voor dit teken. Dit legt een grote druk op hen. Dus ze gaan het echt uitstellen tot het laatste moment. Schorpioenen hebben liever dat iemand anders het huis schoonmaakt omdat ze er zo’n hekel aan hebben. Kinderknuffels zijn overal in huis, wat de Schorpioen niet erg vindt.

Beeld: Pexels

Boogschutter (23 november – 22 december)

Boogschutters zijn altijd met andere dingen bezig omdat ze erg avontuurlijk zijn. Hierdoor is schoonmaken vaak ondermaats. Ze vinden het super vervelend om prioriteit te geven aan schoonmaken. Dit teken wordt niet boos als het huis een puinhoop is, dus netheid doet er niet toe. Ze kunnen gerust een maand zonder schoonmaken en zijn daar blij mee.

Beeld: Pexels

Bron: mamamagazine.nl

Beeld: Pexels

You May Also Like