Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Vrouw zegt date af omdat man weigert roze aan te doen voor Barbie-film

barbie

In een opmerkelijke draai van gebeurtenissen, heeft een vrouw haar geplande date afgezegd vanwege het feit dat de man weigerde om roze kleding te dragen voor hun uitje naar de Barbie-film. Het modegeschil veroorzaakte spanningen tussen de twee en leidde tot een onverwachte wending in hun afspraak. De vraag rijst: is kledingkeuze echt zo belangrijk als het gaat om een ontspannen filmavond?

Enthousiasme en verwachting

Ze ging naar het ‘Am I The A**hole’ forum op Reddit om te delen hoe enthousiast ze was om de film van Greta Gerwig te zien die de wereld in vuur en vlam heeft gezet.

“De Barbie-film betekent veel voor me, ik heb zo lang uitgekeken naar deze film,” schreef ze op sociale media.

‘Ik heb mijn vriend gevraagd om met me naar de bioscoop te gaan, beiden gekleed in het roze. Het zou laten zien dat hij me steunt, en het zou gewoon leuk zijn’. Ze vervolgde: ‘Ik vertelde hem dat het dragen van roze minimale moeite is, maar hij zegt dat minimale moeite voor hem betekent dat hij meegaat naar de film. Ben ik onredelijk als ik dit niet accepteer’?

Barbie
Beeld: Warner Bross

Alles naar de klote…

De vrouw voegde eraan toe dat ze er een hele gebeurtenis van wilde maken, zoals het maken van foto’s bij de fotobooth in hun bijpassende outfits. ‘De foto’s zouden alleen voor ons bedoeld zijn, niet voor sociale media’, vervolgde ze. “We hebben besloten om de date te annuleren, omdat de sfeer al verpest is. Ondanks wat de titel zegt, hebben we deze beslissing samen genomen.”

Ze voegde eraan toe dat ze niet ‘veel vroeg’ en alleen maar wilde dat hij zijn innerlijke Regina George losliet om een roze shirt te dragen. De anonieme vrouw zei dat als de rollen waren omgedraaid en hij haar zou vragen om een van die Oppenheimer-hoeden te dragen naar de bioscoop, ze het in een ‘hartslag’ zou doen.

Reacties verdeeld over kledingkeuze

Echter, velen op sociale media lieten van zich horen in de reacties en namen de kant van haar date. Volgens velen was hij ‘Kenough’, roze of niet.

Iemand zei: “Oefen geen druk uit op je partner om iets te doen waarvan je weet dat ze zich er niet prettig bij voelen. Als ze nee zeggen, respecteer dat en ga verder.” Een ander reageerde: “Is het niet genoeg dat hij heeft ingestemd om de film te kijken?”

Een derde zei: ‘Waarom wordt hij gedwongen iets te dragen wat hij niet wil? Zou iemand niet boos zijn als een partner hen dwingt om iets te dragen wat ze niet willen’? Maar sommigen beweerden dat de man gewoon had moeten toegeven. Iemand zei: “Draag gewoon roze, het is Barbie.” Terwijl een ander opmerkte: ‘zijn weigering laat zien hoe fragiel zijn mannelijkheid echt is. Stel je voor dat een kleur je onmannelijk laat voelen, LMAOOO’.

Beeld: Warner Bross

Hoe een filmkeuze veel kan onthullen over partners

Barbie wordt een interessante manier om te ontdekken of mensen wel bij elkaar passen. De film heeft bij sommige mensen veel verontwaardiging veroorzaakt omdat het als ‘anti-mannen’ wordt beschouwd, hoewel de regisseur zegt dat dit niet de boodschap is. Deze reactie en de positieve feministische boodschap van Barbie in de film hebben sommige mensen doen besluiten het als een manier te gebruiken om hun relatie te beoordelen.

Kort gezegd, vraag je vriendje of de man met wie je aan het daten bent of hij Barbie wil zien, en let op zijn reactie. Ben je al naar de Barbie-film geweest? Zo niet, ga er dan samen met je partner naartoe. Bekijk hieronder de trailer:

Beeld: YouTube

Check ook: Traditionele huisvrouw laat haar man met andere vrouwen slapen om hem gelukkig te houden

Bron: LADbible

You May Also Like