Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw zegt dat huwelijk met pop ‘aan een zijden draadje hangt’ nadat hij ‘vreemdging’

huwelijk met pop
Beeld: Instagram

Een vrouw uit Brazilië kan moeilijk slapen nadat ze heeft ontdekt dat haar lappenpop echtgenoot haar ‘bedriegt’. Meirivone Rocha Moraes, 37, dacht dat ze de ‘liefde van haar leven’ had gevonden, een lappenpop genaamd Marcelo, totdat ze ontdekte dat de liefdesrat een schijnbare affaire had. Hoewel het stel eerder dit jaar de knoop doorhakte, zegt Meirivone dat hun relatie nu ‘aan een zijden draadje hangt’.

huwelijk met pop
Beeld: Instagram

Marcelo ging vreemd

Het wordt nog erger voor Meirivone, omdat ze ook nog voor drie kinderen moet zorgen: Carol en Diego, en hun pasgeborene. “Ik was erg verdrietig en kon nauwelijks slapen omdat ik zoveel van mijn man hou, maar hij ontkende het verraad,” zei Meirivone. “Ik kwam erachter via een vriendin die me vertelde dat ze Marcelo een motel zag binnengaan met een andere vrouw terwijl ik drie nachten en drie dagen in het ziekenhuis lag met Marcelinho, onze zoon, die een virus had. Eerst dacht ik dat ze loog, maar toen begon ik zijn telefoon te bekijken en zag ik de gesprekken, waardoor ik zeker wist dat hij vreemdging. Hij bleef alles ontkennen en zei dat hij heel veel van me houdt, terwijl hij ook om vergeving vroeg en veel huilde. De ruzie was lelijk en maakte [onze zoon], die huilde, bang, dus ik riep tegen hem: ‘zie je wat je hebt gedaan?’ Ik vroeg hem wie de vrouw was en hij reageerde niet.”

Niet helemaal vergeven

Meirivone zei tegen Marcelo dat hij in de woonkamer moest slapen, omdat ze niet in dezelfde kamer wilde blijven vanwege het verraad. Ze voegde eraan toe: “Ik wilde hem het huis uitzetten, maar onze baby groeit op en in dit stadium zou hij zijn vader erg missen. Ook de liefde die ik voor hem voel, heeft me doen vergeven (niet helemaal) maar ik denk niet dat ik zonder mijn man zou kunnen leven. Ik moet met hem praten, zodat hij voor eens en altijd kan beslissen dat hij niet meer vreemdgaat en als hij dat nog één keer doet, zal ik hem niet vergeven.”

Social media

Ze deelde een montage van familiefoto’s met haar volgers op sociale media. Het bijschrift luidde: “De eerste nacht van ons huwelijk hebben we besproken en mijn man ging slapen op de bank, ik ben erg verdrietig, ik heb alleen tijd om te vergeven, maar liefde spreekt luider ik moet hem een harde tijd geven! Ik ben met een pop getrouwd.” In de commentaren zei een persoon: “Alleen liefde kan zo’n pijn doen.” Een andere gebruiker voegde eraan toe: “Ik zag hem met een meisje genaamd Emilia.” “Ik geloof niet meer in de liefde”, schreef een derde persoon. “En ik dacht dat ik gek in het hoofd was om tegen mezelf te praten lol”, zei iemand anders. “Praat met hem, probeer dit te verwerken,” merkte een andere gebruiker op.

Grootste droom

Meirivone concludeerde: “Ik ben een door velen begeerde vrouw en ik werk, zorg voor mezelf en ons huis, maar het enige wat hij doet, is voor onze baby zorgen. Ik herinner me altijd dat hij me trouw beloofde aan het altaar en ik kan niet geloven dat hij me dit heeft aangedaan. Ik zei hem: wie liefheeft, verraadt niet en we hebben eeuwige liefde gezworen, we kunnen niet met z’n drieën zijn, we zijn voorlopig alleen met z’n tweeën. Onze gelukkige kleine jongen is zeer goed verzorgd en ik zal hem

Bron: ladbible.com

Beeld: Instagram

You May Also Like