Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw zegt dat haar man weigert haar te vergeven omdat ze één keer in 9 jaar een windje heeft gelaten

Beeld: Pexels

Een Australische vrouw heeft onthuld dat haar man haar niet wilt vergeven omdat ze een windje liet in het bijzijn van haar man. En nu wil hij niet stoppen haar ervoor te beschamen. De man en de vrouw zijn al negen jaar samen.

Huwelijk onder druk

Sam (om privacyredenen een ander naam gebruikt) vertelde Kidspot dat haar huwelijk met haar man, Rob, sindsdien onder druk staat. “Al heel vroeg in onze relatie maakte hij zijn mening over deze specifieke lichaamsfunctie heel duidelijk na een avondje stappen in de kroeg met een paar vrienden”, vertelde ze aan Kidspot. Hij was getuige geweest van een boertje van een van haar vriendinnen en had het eerste uur nadat ze thuis waren gekomen Sam uitgescholden voor haar ‘lompe’ vriend. Het was niet verwonderlijk dat ze een mentale notitie maakte en bijna tien jaar lang op haar tenen rond de man liep en hield haar lichaam tegen deze normale dingen te doen.

‘Het meest onvrouwelijke ding’

Maar uiteindelijk kon ze het niet meer volhouden. Ze viel op een nacht in slaap en was daarom niet gefocust op klemmen of haar luchtje inhouden. “‘Sam, dat is absoluut weerzinwekkend’,” vertelde hij haar. Hij vertelde haar toen dat het ‘het meest onvrouwelijke ding’ was dat een vrouw zou kunnen doen ‘vooral in het bijzijn van haar man’. Ze voelde zich vernederd en sliep daardoor nauwelijks. Ze verontschuldigde zich de volgende ochtend, en hoewel hij het destijds accepteerde, brengt hij het vaak ter sprake om haar te beschamen.

Een teken van volwassenheid

Uiteindelijk wendde ze zich tot een vriendin om te vragen wat ze moest doen, aangezien zijn weigering om verder te gaan uit de hand was gelopen. “Ze was gewoon woedend dat mijn man zich zo gedroeg en vertelde me dat scheten laten en boeren natuurlijke lichaamsfunctie waren”  Deskundigen waren het helemaal eens met haar vriendin. Het blijkt dat koppels die gas geven in het bijzijn van elkaar een teken kunnen zijn van acceptatie en volwassenheid in de relatie. Dus, Rob, een bericht voor jou: word volwassen!

Check ook: Man laat bijzonder act zien bij Britain’s Got Talent, hand scheetjes laten!

Bron: LADbible

Beeld: Pexels

You May Also Like