Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw walgt van ouders die poepluier verschonen op vliegtuigtafeltje

poepluier
Beeld: Pexels

Ondanks dat het misschien niet jouw voorkeur heeft, is het bijna onvermijdelijk dat er een huilende baby aanwezig is in een vliegtuig. Gelukkig kan het gebruik van een koptelefoon de situatie enigszins verzachten. Een punt waar de meeste passagiers het over eens zijn, is dat luiers moeten worden verwisseld in het vliegtuigtoilet. Helaas houdt niet iedereen zich hieraan.

Vliegtuigtafeltje als verschoontafel

‘Ben ik een klootzak omdat ik een koppel vroeg te stoppen met het verschonen van hun baby’s luier middenin het vliegtuig?’ luidt de vraag van een vrouw op Reddit. Tijdens een lange vlucht zat ze achter een stel met een baby. Omdat de vrouw snel misselijk wordt tijdens het vliegen, probeerde ze wat te slapen. Helaas lukte dat niet vanwege het huilende kind, maar ze begreep de situatie volkomen. De vrouw was echter niet blij met de ouders van het kind, die ervoor kozen om een “extreem stinkende” poepluier te verschonen, midden in het vliegtuig! “Ze gebruikten het vliegtuigtafeltje als verschoontafel,” schrijft ze. Ja, het betreft het tafeltje dat doorgaans wordt gebruikt om je maaltijd op te serveren. “We zaten achterin het vliegtuig, vlakbij de toiletten. Ik wist dat er een verschoontafel was, omdat ik na het ruiken van de luier moest overgeven in het toilet.”

poepluier
Beeld: Pexels

Voor de tweede keer

Hoewel de vrouw een onplezierige verrassing kreeg, besloot ze toch te zwijgen. Althans, totdat de ouders enkele uren later opnieuw besloten een schone luier te verschonen. “Ik vroeg of ze alsjeblieft naar het toilet konden gaan in plaats van iedereen in het vliegtuig bloot te stellen aan de geur,” vervolgt de passagier. “De moeder begon tegen met te schreeuwen en zei dat ik geen idee had hoe stressvol het is om met een baby te reizen, wat klopt – ik heb geen kinderen.” Ze informeerde een stewardess, die bevestigde dat luiers alleen op het toilet verschoond mogen worden. Enkele minuten later werd dezelfde boodschap ook door de piloot omgeroepen. “De ouders keken heel geïrriteerd.”

poepluier
Beeld: Pexels

Reacties

Velen sluiten zich aan bij de vrouw en zijn het ermee eens dat kinderen verschoond moeten worden in de vliegtuigtoiletten. “Het is maar goed dat het vliegtuig tussen de vluchten door schoongemaakt wordt. Van het idee dat je moet eten of drinken van een tafeltje dat is gebruikt als verschoontafel moet ik kokhalzen”, schrijft iemand. Een andere persoon schrijft: “Babyluiers stinken meer dan andere luiers. Mensen in een afgesloten ruimte op kilometers hoogte blootstellen aan die geur is gewoon misdadig.”

Check ook: Vader kalmeert huilende baby op hilarische manier door zelf ook irritant te gaan huilen

Bron: kekmama.nl

Beeld: Pexels

You May Also Like