Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw ontdekt dat ze met haar neef is getrouwd terwijl ze zwanger is 

Beeld: TikTok

Een vrouw uit Utah kwam erachter dat ze per ongeluk met haar neef is getrouwd terwijl ze een kind van hem verwacht. Geschokte moeder Marcella Hill deelde de krankzinnige onthulling op TikTok, die daarbij viraal ging.

Ontdekking

De 41-jarige en haar man zaten op de bank tijdens het zoeken naar babynamen op FamilySearch te kijken wat ze konden vinden. Bizar genoeg merkte het paar iets vreemds op aan de naam van hun grootouders en overgrootouders. “Dus ik heb het nooit publiekelijk aan iemand verteld, maar ik ben per ongeluk met mijn neef getrouwd,” zei de TikToker. “Ik zat op de bank te zoeken naar namen voor de baby die we zouden krijgen en ik zat op [genealogiesite] FamilySearch. Echtgenoot zit naast me op zijn eigen FamilySearch en hij heeft zoiets van: ‘Oh dat is grappig, we hebben dezelfde namen van oma en opa’. Ik kijk naar deze lijn en het is allemaal hetzelfde als de mijne. Dus ik denk, ‘Oh nee, je bent nog steeds ingelogd op mijn account’. Dan gaan we kijken en we realiseren ons dat mijn opa de achterneef van zijn oma is.”

met neef getrouwd
Beeld: TikTok

Achterneven

Nadat ze hun grootouders hadden gebeld, bleek dat ze dezelfde betovergrootouders hadden. “Zeker weten. Ze woonden samen toen ze als kinderen opgroeiden,” zei Marcella over hun over grootouders. “Wij (Marcella en haar man) zijn achterneven. En als ik naar mijn familiereünie ga, gaat hij tegelijkertijd naar de zijne.”

met neef getrouwd
Beeld: TikTok

Commentaar

Kijkers waren nogal geschokt door de onthulling, want één persoon merkte op: “Hoe hebben jullie dit niet beseft op de bruiloft?” Een ander grapte: “Dus in zekere zin is je baby zijn eigen vierde neef. “Derde neven en nichten niet zo erg, je bent goed. hilarisch,” zei een derde. Iemand anders zei: “Ik denk dat je het gewoon aan niemand had moeten vertellen.” “Zeg dat je uit Utah komt zonder te zeggen dat je uit Utah komt,” grapte een ander.

@beingmarcellahill Funny story… I accidentally married my cousin. We had no idea our Grandma and Grandpa were 1st cousins. Oops. #funnystory #marcellahill #wakeherup #marriage #marriedlife #awakening #momsoftiktok #grandmasoftiktok ♬ original sound – Marcella Hill

Legaal

In de VS mogen achterneven en -nichten wettelijk in elke staat trouwen. Het huwelijk tussen neven en nichten is echter slechts in ongeveer de helft van de Amerikaanse staten legaal. Volgens de wetgeving van de staat Utah is het illegaal voor volle neven en nichten om te trouwen, tenzij het paar beiden 65 jaar of ouder is en de rechtbank heeft vastgesteld dat geen van beide partijen kinderen kan krijgen.

Bijzondere vraag

Marcella legde in een andere TikTok-video uit hoe ze aan het huwelijk met haar neef kwam. ‘We zijn getrouwd in een gerechtsgebouw na het werk op een woensdag’, zei ze. Ze vervolgde: ‘Laten we zeggen dat we de bruiloft hadden, en mijn opa en zijn oma waren er, en we kwamen erachter dat we derde neven waren op de bruiloft, wat moesten we dan doen?’

@beingmarcellahill Replying to @mrsmoore321 What wedding? We got married at a courthouse. #marriedlife #marcellahill #wakeherup #breaktherules #dolifedifferent #doityourway ♬ original sound – Marcella Hill

Check ook: Vriend maakt het uit met vriendin na ontdekking dat ze als man is geboren

Bron: unilad.com

Beeld: TikTok

You May Also Like