Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw ontdekt dat vis nog levend is na 2 dagen in de vriezer

vis levend vriezer

Een vrouw was met stomheid geslagen toen ze ontdekte dat het voedsel dat ze wilde bereiden voor een avondmaaltijd nog leefde. Cindy Lao had een partij vis gekocht voor de vriezer en die werd bijna 48 uur in het ijs bewaard.

De kieuwen bewogen

Toen ze de gezinsmaaltijd ging bereiden, besefte ze dat de kieuwen van de kroeskarper nog bewogen. En de vis ontsnapte met zijn leven nadat Cindy besloot dat hij genoeg had gedaan om de kookpot te ontwijken. Cindy’s partner Paul Lewis-Borman vertelde aan Gloucestershire Live hoe de geplande maaltijd in duigen viel door de ontdekking van de nog ademende vis. Hij vertelde hoe Cindy, uit Cheltenham, in Londen was voor Chinees Nieuwjaar met haar vrienden toen ze een aantal zeebaarzen en de karper kocht bij een visboer.

Beeld: Pexels

Wonder

Men dacht dat de vis eerder die dag van de groothandel was gekomen. Toen ze thuiskwam legde ze die in de koelkast en de volgende dag begon ze hem te bereiden voor hun avondmaaltijd. Maar toen ze merkte dat er iets mis was, belde ze haar partner omdat ze het niet kon geloven. Want ondanks het lange verblijf in de kou leek een van de vissen nog te leven. Paul zei: “Ze riep me naar beneden omdat ze dacht dat ze de kieuwen van de kroeskarper had zien bewegen en vroeg me wat ik dacht. Dat waren ze zeker. Ik twijfelde of ik het arme ding uit zijn lijden zou verlossen, maar Cindy zei ‘nee, het is een wonder dat hij nog leeft’. Dus haalden we een kom water om hem in te doen.” 

Beeld: Pexels

Lazarus

Hij voegde eraan toe: “De karper was een tijdje lusteloos, maar na 20 minuten gingen die kieuwen zeker. We konden hem nergens anders houden dan in het bad en gelukkig hebben we nog een doucheruimte. Onnodig te zeggen dat hij daar niet kon blijven en het schrikte je wel af als je het toilet wilde gebruiken. Lazarus, zoals hij nu heet, moest worden herplaatst, al was het maar omdat mijn vriendin toen meer aandacht aan de vis besteedde dan aan mij. Op de foto kun je zien hoe snel dingen kunnen veranderen, 24 uur voordat hij gegeten zou worden.”

Check ook: Russische visser laat zien welke krankzinnige onderwaterwezens hij allemaal tegenkomt

Bron: braw.nl

Beeld: Pexels

You May Also Like