Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw neemt ontslag om vriendje om de 2 uur borstvoeding te geven!

vriendje borstvoeding

Borstvoeding geven wordt over het algemeen gezien als iets goeds en gestimuleerd door artsen en verpleegkundigen. Maar als je hoort dat een vrouw borstvoeding aan haar vriendje geeft, komen er wel een aantal vragen bij je op. Zoals in het geval van Jennifer en Brad. 

Speciale band

Jennifer (38) en Brad (38) uit Atlanta, Georgia (Amerika) lijken net elk ander normaal koppel te zijn, maar er is een ding dat ze apart maakt van de rest: Jennifer geeft Brad borstvoeding! Jennifer had gelezen dat borstvoeding geven een speciale band tussen twee oudere mensen kan creëren. Dat was reden genoeg om er ook aan te beginnen. “We spelen niet het rollenspel waarin ik me verkleed in luiers of slabbetjes of fopspenen … niets van dat alles. Hoewel het tot op zekere hoogte opgewonden is voor ons beiden, is het meer een persoonlijke band, het is meer een verplichting, meer een intimiteit … twee mensen worden één.”, aldus Brad. 

vriendje borstvoeding
Beeld: Pexels

Ontslag

Jennifer nam later ontslag om haar lichaam te misleiden om de babyvoeding bij te maken. Hiervoor moet Brad om de twee uur melk drinken. Brad zegt dat melk hem sterker maakt en goed voor hem is omdat hij veel naar de sportschool gaat. “Ik heb een pauze genomen van mijn baan omdat ik alles hieraan wil besteden.” vertelt Jennifer. Een situatie om van op te kijken… vind je zelf niet?

Check ook: Vrouw verdient $ 5.000 per dag door potjes borstzweet te verkopen

Bron: showmag.nl

Beeld: Pexels & YouTube

You May Also Like