Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw neemt een zwarte tatoeage in haar nek, heeft er onmiddellijk spijt van

Een vrouw huilt omdat ze een zwarte tatoeage in haar nek heeft genomen die volgens haar de vorm van haar gezicht volledig heeft veranderd. Tatoeages zijn permanent, dus als je van plan bent er een te nemen, zorg er dan voor dat je ervan houdt en 100% zeker bent van het ontwerp en de plaatsing. Het achteraf verwijderen ervan kan duur en ondraaglijk pijnlijk zijn. Een vrouw stond voor dit dilemma nadat ze een nektatoeage had gekregen die haar tot tranen toe deed huilen toen ze spijt kreeg van haar beslissing.

Zwarte tatoeage in haar nek

In een meer dan 2 miljoen keer bekeken TikTok-video onthult de emotionele vrouw de betreffende tatoeage en spreekt ze haar spijt uit.Haar bovenwangen, onderkin en de helft van haar nek zijn volledig bedekt met zwarte inkt en ze beweert dat er nog werk aan de winkel is om het af te maken.

Hoewel het uiterlijk tot nu toe haar in een identiteitscrisis heeft doen belanden. “Ik heb een hele identiteitscrisis … omdat het de vorm van mijn gezicht enigszins verandert”, zegt de vrouw terwijl ze haar tranen bedwingt.

@spaceatmidnight Please tell me good news because I need it 😭 I just got it done yesterday so it’s still fresh and healing. #tattoo #necktattoo #blackouttattoo #blackout #alt #identycrisis ♬ original sound – SpaceAtMidnight

Check ook: Deze Australische dame heeft 99 procent van haar lichaam getatoeëerd

Bron en beeld: Pnws

You May Also Like