Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw met grootste lippen ter wereld verkoopt kerstkusjes

grootste lippen ter wereld

Het is vermoedelijk de droom van Andrea Emilova geweest om met de grootste lippen ter wereld rond te lopen. Die dromen zijn dan ook gerealiseerd. De vrouw beweert dat ze de grootste lippen ter wereld heeft, en die gaat ze nu aan het werk zetten. Hoe? Door kerstkusjes te verkopen.

Grootste lippen

De vrouw met ‘de grootste lippen’ word je niet zomaar, Andrea heeft namelijk 43 verschillende ingrepen ondergaan om haar lippen te vergroten. Daarvoor heeft ze zo’n 18.000 euro uitgegeven en 30 injecties met hyaluronzuur moet krijgen. Andrea wilt haar lippen goed gebruiken, dus besloot ze tijdens deze kerstperiode kusjes te veilen onder de maretak. Een kus krijg je niet zomaar, maar pas wanneer je de hoogste bod hebt (enheel hard op je hoofd bent gevallen, maar goed). “Voor Kerstmis krijg ik nieuwe ingrepen in mijn gezicht, ik krijg nieuwe injecties met hyaluronzuur in mijn lippen, kin en jukbeenderen als een geschenk van mij aan mezelf voor Kerstmis.”  De 25-jarige is dus nog van plan meer ingrepen te ondergaan. Ze heeft dus nog veel meer in petto.

Overdreven dingen

Andrea, die geboren is in Bulgarije, vertelde over haar voorliefde voor “overdreven dingen”, ze noemt de natuurlijke schoonheid; “saai”, dus probeert ze het zelf interessanter te maken. In hoeverre ze daarin slaagt, mag je zelf een oordeel vellen. Echter is ze niet altijd zo geweest, maar hoewel ze zichzelf al mooie vond voordat ze de chirurgische ingrepen onderging, vind ze haar huidige look veel mooier en lijkt ze “op miljoenen andere vrouwen in de wereld.”  Het wachten is nu op kerst, waar ze kusjes verkoopt. Ze is er ook helemaal zelfverzekerd van dat “er veel gewillige mannen zullen zijn om te bieden voor mijn grootste kus deze kerst.” 

Bron & beeld: Braw

You May Also Like