Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw lijkt na knipbeurt sprekend op Frodo Baggins van Lord of the Rings!

frodo

Een vrouw denkt dat ze precies op Frodo uit Lord of the Rings lijkt nadat ze iets nieuws bij haar kapper heeft geprobeerd. We kennen het allemaal wel: verrast zijn na een knipbeurt. De 25-jarige Annie McElvein maakte een soortgelijke situatie mee na een nieuwe knipbeurt.

Frodo Baggins
Foto embedded van Ladbible

Een fan!

Het kapsel van Annie heeft haar echter laten lijken op een van de meest geliefde filmpersonages uit de geschiedenis. Toen de jonge vrouw uit Queenstown, South Island, met krullend haar nieuwste kapsel liet zien, besefte ze dat ze precies leek op de zoon van Drogo Baggins. Gelukkig is McElvein een fan van de franchise, zoals de milieustudente zei: “Het leek me gewoon leuk om een pony te hebben en uiteindelijk zag ik eruit als Frodo Baggins. Ik heb er niet om gevraagd om op hem te lijken, maar ik ben er niet boos over.” Ze vervolgde: “Ik ben een enorme Lord Of The Rings-fan dus toen ik het zag had ik zoiets van ‘hell yeah!’ Als ik zeg dat ik de grootste Lord Of The Rings-fan ben, bedoel ik dat ik uren per dag naar video’s op YouTube kan kijken. Het is waar ik over praat op feestjes. Ik hoop dat Elijah [Wood] ziet dat ik op hem lijk. Ik zou hem graag ontmoeten, misschien wil hij mij ontmoeten.”

@aannniee6 Replying to @secret brittany ♬ Applause – Clapping Sound Effect 4 – Hollywood Sound Effects

Commentaar op TikTok

Als er ooit een vervolg komt en de acteur tekent niet, zou McElvein zijn plaats kunnen innemen. Op zijn minst, zijn stunt dubbelganger spelen. Maar de 25-jarige, die ook een fervent TikTok-creator is, heeft volgers laten zeggen dat ze op een aantal verschillende beroemde mensen lijkt en niet alleen op de hobbit van de Gouw. Een gebruiker zei: “Jennifer Grey ben jij dat?!” Een andere schreef: “Het is het geven van Shinjin uit Victorious.” Een derde persoon deelde: “Dirty Dancing/Ferris Bueller’s zus, maar hoe dan ook 100 procent jaren 80.” Een ander zei: “Hoor mij eens, Bernard uit de Sinterklaasfilm.” Terwijl een andere gebruiker opmerkte: “Het geeft ’90s basketballer.”

Bron: ladbible

Beeld: TikTok & YouTube

You May Also Like