Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw die ogen liet tatoeëren heeft spijt: “Ik word blind”

ogen tatoeren

De 32-jarige Anaya Peterson liet in 2020 haar ogen in het blauw en paars tatoeëren, nadat ze inspiratie vond bij het Australische model Amber Luke, die haar twee ogen blauw liet tatoeëren. Maar na een jaar zegt Peterson dat ze beter naar het advies van haar dochter had geluisterd. “Ik word blind”.

Ogen laten tatoeëren

De grootste inspiratie voor Anaya was het Australische model Amber luke. Zij noemt haarzelf ‘Blue Eyes White Dragon’ en heeft zoals je al kan raden; ze heeft haar oogballen blauw getatoeëerd. De 7-jarige dochter van Anaya waarschuwde haar moeder al voor de gevaren, maar toch had ze zo’n 2 jaar geleden doorgezet.

In het begin was ze mega blij met haar blauwe en paarse oogballen. Toch kwam er naderhand spijt om de hoek kijken.

@inkedup_britishjamaican1 literally lol 😂 #fyp #eyeballtattoo #tattooedeyeball #belfast #jamaicantiktok #britishtiktok #blacktattoo #splittongue #tonguesplit #bodymods #tattoo #alternative #picture #blackgirlswithtattoos #blackouttattoo ♬ Kute & Neat – Sasique

Blind

Peterson is nu van mening dat ze haar oogballen niet had moeten laten tatoeëren. “Had ik het maar niet laten doen, dan had ik deze problemen niet gehad. Kon ik alles maar terugdraaien, dan had ik maar één oogbal laten tatoeëren en niet allebei.”

Wat is er precies misgegaan? “De tatoeëerder ging met de naald te diep in mijn oogbal. Als de procedure correct wordt uitgevoerd, kan je niet blind raken. Helaas kunnen de oogtatoeages er niet uit. Ik zal hiermee moeten leren leven. Maar ik ben bang om later blind te worden.”

@inkedup_britishjamaican1 #fyp #eyeballtattoo #tattooedeyeball #ceraseetea #curcumin #turmeric #inflammation #eyeinflammation #belfast #shankillroad #jamaican #jamaicantiktok #britishtiktok ♬ Party Rock Anthem – The Chipmunks & The Chipettes

Bron & beeld: De Telegraaf

You May Also Like