Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw laat haar elektriciteitsrekening zien van meer dan €10.000 en mensen zijn geschokt

Beeld: TikTok

Met de hoge elektriciteitsrekening proberen mensen meer manieren te vinden om hun uitgaven te verminderen. Een vrouw kreeg echter een behoorlijke klap toen ze haar elektriciteitsrekening meerdere nullen bevat.

De stroom rekening

In een video die op 2 februari werd gedeeld, reageerde TikToker CJ op een video van een andere TikToker die zijn lage elektriciteitsrekening liet zien. Ze schrijft erbij: “Zeg me dat je huisbaas een stuk stront is zonder me te vertellen dat je huisbaas een stuk stront is.” CJ onthult vervolgens haar rekening, die maar liefst 10,2839 euro bedraagt. Het commentaargedeelte vulde zich al snel met verbijsterde vragen en een paar grappen van mensen die probeerden de elektriciteitssituatie van CJ te verhelderen.

Reacties van mensen

“Voed je een heel hotel van stroom”, vroeg een persoon. Terwijl een andere TikTok-gebruiker verklaarde: “Meisje voedt heel Oost-Texas.” Een derde schreef: “Nee, ze woont bij de elektriciteitscentrale met zo’n rekening.” En een vierde vroeg: “MEISJE HOWWWW. We hebben een deel twee nodig. Omdat dit illegaal zou moeten zijn!!!!” Andere TikTok-gebruikers wezen er al snel op dat het misschien niet de schuld van de huisbaas is, maar wel van de elektriciteitsleverancier en haar meter.

Probleem in het gebouw

CJ daarentegen sloot dit snel af toen een TikTok-gebruiker vroeg hoe ze weet dat het probleem bij haar huisbaas ligt. Toen een persoon zei:  ‘dat is van het elektriciteitsbedrijf, niet van de huisbaas’, antwoordde CJ: ‘Dat is het niet. Ik heb meerdere keren met een elektricien en het elektriciteitsbedrijf gesproken. Het is een probleem in het gebouw’  Hopelijk vindt CJ het uit!

@calihollywood

#stitch with @jdbaitybaby cant wait 4 everyone to tell me it’s my fault 😌

♬ original sound – cj

Check ook: Dit weten we allemaal over het prijsplafond energie 2023

Bron: Unilad

Beeld: TikTok

You May Also Like