Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Vrouw in First Dates laat direct haar voorgevel zien

first dates voorgevel

Op zoek naar de liefde? Tegenwoordig hoef je niet meer naar een bar te gaan en tegen een vreemde aan te schuren. Nee, tegenwoordig kun je gewoon meedoen aan een datingshow, zoals First Dates. Of het ook echt een match is, moet uiteraard nog blijken. Maar gelukkig is het maar een etentje en ben je er snel weer van af als het helemaal ruk blijkt te zijn.

First Dates

Ook dit stel werd aan elkaar gematcht en zo mochten ze in het First Dates restaurant aanschuiven. Net zoals een normale date worden ook hier de nodig geïnteresseerde vragen over en weer gesteld. Op een gegeven moment gaat het over tatoeages, waarop de dame in kwestie enthousiast reageert: “Ik heb er deze week nog eentje gezet toevallig. Op mijn been. We waren op vakantie met vriendinnen en toen gingen we foto’s maken van onze jetsers… En ik wou al heel lang een vrouwenlichaam op m’n eigen lichaam. En toen dacht ik: ‘Waarom niet mijn eigen lichaam op mijn lichaam…’

Tatoeage

Klinkt natuurlijk logisch. Haar date durfde er bijna niet naar te vragen, maar gelukkig was ze niet te beroerd de tatoeage aan haar date te laten zien. Nou ja, dan is dat onderwerp maar meteen aangesneden!

Check ook: GAST IN FIRST DATES HEEFT WEL HELE VREEMDE OPENINGSZIN

Bron & beeld: NPO 3

You May Also Like