Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw heeft vriendje, met wie ze al twee jaar samen is, nog nooit gezoend

Nog nooit gezoend

Een vrouw schokte haar TikTok-volgers door te onthullen dat ze haar vriend nog nooit gezoend heeft, ondanks dat ze al bijna twee jaar samen zijn.

Nog nooit gezoend

In een video die meer dan 3.000 reacties heeft opgeleverd, onthult Kaitlyn O’Neal: “Dingen die mensen zeggen als ze erachter komen dat ik en mijn vriend van bijna twee jaar nog niet hebben gekust.” Kaytlin deelt enkele van de meest voorkomende opmerkingen die ze krijgt als ze besluit haar vriend Drew niet te kussen, waaronder “Echt?”, “Je hebt wat zelfbeheersing nodig” en “Wist je dat je kunt kussen? Het is niet het einde van de wereld.”

Nog nooit gezoend

Met elke vezel

De vriend van Kaytlin legde in een aparte TikTok-video uit hoe ze beste vrienden werden en vervolgens verliefd werden. “Dus alles wat we doen is om te beschermen en uit te kijken naar meer in de toekomst”, zei hij. “Ik wil met elke vezel van mij met dit meisje trouwen, geloof me.”

Gebed

Kaitlyn, die net is afgestudeerd van de middelbare school, sprak ook over haar en Drew’s beslissing om niet te kussen, en legde uit dat ze de beslissing nam na “weken” van gebed. De tiener legde uit: “Het jaar voordat ik met hem begon te daten, bad ik echt tot de Heer. Ik dacht: God, wat wil ik doen met al deze kleine details? Kussen was daar een van. Wil ik kussen? Wil ik niet kussen? Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie: Ik wil niet kussen omdat ik het aan mijn toekomstige echtgenoot wil overlaten.”

Nog nooit gezoend

Intiem

Kaytlin voegde toe: “Ik keek naar zoenen en ik heb het altijd als zo’n intiem iets gezien. Ik had het gevoel dat ik dat niet hoefde te bewaren, maar dat ik dat wel wilde. Ik had het gevoel dat mijn toekomstige echtgenoot, de man waar ik al jaren en jaren voor bid dat ik dat voor hem wilde bewaren.” Ze concludeerde: “Vlak voordat ik en Drew gingen daten zou ik een sit-down gesprek met hem hebben, en ik was er nogal nerveus over omdat iedereen zijn eigen overtuigingen heeft. Dus ik vertelde hem dat ik niet wilde zoenen tot het huwelijk en hij was daar zo ontvankelijk voor. Hij zei zelfs tegen me: Dat wilde ik ook zeggen.”

Social media commentaar

Zoals vaak het geval is met sociale media, bleek dit alles te onwaarschijnlijk om te worden begrepen door de vele volgers van Kaytlin, en zinnen als “je bent gewoon vrienden”, “dus je bent echt gewoon vrienden” en “je bent gewoon vrienden”, “Denk je niet dat dat betekent dat je vrienden bent?” stapelden zich snel op onder haar post. Maar ongeacht de negativiteit, als Kaitlyn en Drew gelukkig en veilig zijn in hun relatie, wat maakt het dan uit of ze kussen?!

@kaytlin.oneall Don’t forget the, “come on DO IT!!”#boyfriend #bff #foryou #PrimeDayDreamDeals #summer #love #boundaries #realationship #girlfriend ♬ original sound – KyleAndJackieo

Bron: unilad
Beeld: TikTok

You May Also Like