Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw heeft ongewenste bezoeker in haar oor: ‘New fear unlocked’

Een insect in je neus, oor of mond hebben is een van de lelijkste nachtmerries die je kan meemaken. Maxine kan (lastig genoeg) erover spreken, want een zilvervisje kroop namelijk zomaar in haar oor.

Zilvervisje

In Nederland en België komt het zilvervisje, ook wel bekend als suikergast, veel voor. Dit kleine insect is vleugelloos en onderscheidt zich door de zilverachtige glans van de schubben op zijn lichaam, wat waarschijnlijk heeft bijgedragen aan zijn naam. Het vermogen van zilvervisjes om snel weg te glippen, kan ook een verklaring zijn voor de naam. Deze insecten kunnen tot 2,5 centimeter lang worden en worden meestal aangetroffen in vochtige hoeken van badkamers en keukenkastjes.

In haar oor

Onlangs had Maxime een onaangename ervaring tijdens een gesprek met haar vriend over zilvervisjes. Haar nachtmerrie werd werkelijkheid toen er een zilvervisje in haar oor kroop. Het beestje zat vast en kon er niet op eigen kracht uitkomen, dus moest ze naar de huisarts om het te laten verwijderen. Als je de onderstaande video bekijkt, zou het je zomaar kunnen overkomen dat je zelf ook een nieuwe nachtmerrie ontwikkelt.

@maximevanwooning mijn nachtmerrie is uitgekomen…. k had het hier enkele weken terug over met mn vriend……..en ja hoor, hebben we dat ook weer meegemaakt. een trauma verder #zilvervis #beestinoor #kruipeninnjeoordus #vooraltijdoordopjes #foryou #voorjou ♬ I'm Not Okay – Citizen Soldier

Check ook: Gast wordt hilarisch in de maling genomen door briljante telefoon prank

Bron: dailybuzz.nl

Beeld: TikTok

You May Also Like