Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw heeft al 16 kinderen, maar wil er nog meer

16 kinderen
Beeld: Instagram

Lyette Reback groeide op als enig kind en verlangde naar een groter gezin. Als klein meisje was het laatste levenspad dat ze zich voorstelde er een waarbij ze 16 kinderen zou baren. Vanaf haar 21ste tot vandaag, nog steeds onder de 40, is Lyette’s huis meer een klein tot middelgroot bedrijf geworden, waar ze al haar kinderen van verschillende leeftijden tegelijk thuisonderwijs geeft, terwijl haar man naar zijn werk gaat om te voorzien in de wekelijkse boodschappenrekening van 650 euro. En ze zijn gelukkig!

Beeld: Instagram

Altijd al gedroomd van een groot gezin

Lyette was ooit een tiener die hogere prioriteiten had dan luiers verschonen. Ze was afgestudeerd in communicatie en studeerde aan een meisjesschool. Ondanks dat ze nooit een dag in haar leven had gebabysit, voelde ze in haar hart dat het de bedoeling was om haar eigen grote gezin te hebben. Ze wist alleen niet hoe groot. Toen Lyette net 19 jaar oud was, veranderde haar hele wereld. Ze ontmoette een jongen genaamd David die ook pas 19 was. Ze werden zo hard en snel verliefd dat ze slechts 10 dagen later besloten te trouwen. Ze genoten twee jaar van een zalig huwelijk voordat Lyette zwanger was van haar eerste kind, een dochter. Ze wisten niet dat dit slechts het begin zou zijn.

Niet volgens de regels

Het jonge en overhaaste huwelijk van het paar was slechts het eerste teken dat ze niet volgens de regels zouden leven. Ze wilden niet conventioneel zijn, ze wilden gewoon gelukkig zijn en niets bracht hen meer vreugde dan kinderen. Het echtpaar kreeg zes jongens en tien meisjes, waarvan twaalf biologische kinderen en vier geadopteerde. Elk kind had zijn eigen persoonlijkheid en hielp het volgende zich te vormen.

650 euro aan wekelijkse boodschappen

Lyette’s leven is verre van gemakkelijk. Ze geeft toe dat al haar vrienden haar gek noemen en dat zelfs vreemden het niet eens zijn met haar beslissingen. Ze moet immers rondrijden met haar kinderen naar 88 verschillende sporttrainingen per week. Niet te vergeten dat haar taken 42 ladingen wasgoed per week omvatten en het aanvullen van 650 euro aan boodschappen per week, waaronder 12 liter melk, 100 eieren, 40 pond kip en 50 pond aardappelen.

Thuisonderwijs

Hebben we al gezegd dat Lyette al haar kinderen thuisonderwijs geeft vanuit hun huis met drie slaapkamers? De moeder ziet dit leven echter als een zegen en vindt het aantal kinderen geen slechte zaak. Ze legt uit: “Het zijn mensen, geen robots, en het is niet altijd perfect of mooi, maar dat feit is hetzelfde of je nu twee kinderen hebt of 20.”

Bron: higherperspectives.com

Beeld: Instagram

You May Also Like