Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw heeft 11 kinderen met 8 verschillende mannen: ‘Ik schaam me niet, het is een voordeel’

Een vrouw uit Memphis, Phi genaamd, is met haat geslagen nadat ze pronkte met het feit dat ze elf kinderen heeft met acht verschillende mannen heeft. Ze heeft een aantal “babypapa’s” en het kan haar niet schelen wie het weet.

Ik schaam me niet!

Een vrouw uit Tennessee heeft teruggeslagen op haters die haar bekritiseerden omdat ze 11 kinderen heeft met acht verschillende mannen, en zei dat ze zich niet schaamt voor haar onconventionele familie.

De moeder, op TikTok bekend als Phi, beantwoordt regelmatig vragen over de vaders van haar kinderen op de sociale mediasite, waar ze bijna 100.000 volgers heeft.

8 vaders

In een virale video in augustus zei Phi dat het zelfs voordelen had om zoveel mannen in de buurt te hebben. ‘Laat me het uitleggen,’ zei ze. “Als je er één hebt en er één weghaalt, heb je nul, maar als je er acht hebt en je neemt er drie weg, heb je er nog vijf.”

“Als ik maar één baby-papa had en hij [toevallig] wegging of stierf, zouden mijn kinderen vaderloos zijn”, zei ze. “Maar als ik er acht heb en er drie zouden vertrekken of sterven, hebben mijn kinderen nog steeds vijf vaders.”

Phi heeft de namen of leeftijden van haar 11 kinderen niet bekendgemaakt, en haar eigen leeftijd is ook niet bekend.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound – PhiPhi🍭

Check ook: Kyle Gordy: daten gaat moeizaam als je 48 kinderen hebt – SGXL.nl

Bron: curioctopus
Beeld: TikTok

You May Also Like