Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw ‘gevangen in het lichaam van een kind’ stelt haar nieuwe liefde voor

Beeld: YouTube

Een vrouw die ‘gevangen zit in het lichaam van een kind’ heeft zich opengesteld over haar nieuwe liefde. Shauna Rae, die nog geen 117 cm is, documenteert de uitdagingen die gepaard gaan met het lijken op een kind in haar TLC show “I Am Shauna Rae”.

Dwerggroei

In de laatste afleveringen stelt Rae haar nieuwe liefde voor aan de kijkers. Rae (die slechts 50 pond weegt) kreeg als kind hersenkanker en onderging chemotherapie. Dit beschadigde haar hypofyse en leidde tot haar hypofyse-dwerggroei. Daardoor lijkt ze meer op een achtjarig meisje dan op de 23-jarige vrouw die ze is.

lichaam van een kind
Beeld: Instagram

Nieuwe liefde

In een preview van de show is Rae te zien terwijl ze praat over een man genaamd Dan. Het paar ontmoette elkaar nadat hij in haar DM’s glipte en haar bloemen stuurde en haar vertelde dat hij ‘geïnspireerd’ was door haar kracht na het zien van haar show. Sinds zijn eerste avances heeft Dan tijd doorgebracht om Rae en haar familie te leren kennen.

Bezorgd

Rae is echter bezorgd over een mogelijke langeafstandsrelatie, aangezien Dan uit Wales in het Verenigd Koninkrijk komt, terwijl zij in de VS woont. Ze zegt: “Ik heb er nog niet echt over nagedacht of Dan en ik een relatie zouden hebben en hoe dat eruit zou zien. Ik neem aan dat we het waarschijnlijk op lange afstand zouden proberen, maar ik heb een langeafstandsrelatie gehad en dat is niet mijn ding. Dus, of hij zou een vaste plek moeten vinden of ik zou met hem moeten gaan reizen.”

Naar Maleisië

Hoewel ze niet ‘officieel’ een stel zijn, heeft Rae ermee ingestemd Dan te vergezellen naar de bruiloft van zijn vriend in Maleisië, nadat ze de zegen van haar ouders heeft gekregen. Haar stiefvader zegt in de show: “Dan neemt Shauna mee het land uit, ik denk dat het echt cool zou zijn. Ik denk dat ze een leuke tijd zal hebben. Ik denk niet dat ik zo bezorgd zou zijn als Shauna met Dan op reis zou gaan omdat ze met Dan is.  Het eerste wat hij zou doen is Shauna beschermen.”

Eerdere dating ervaringen

Eerder in de show ging ze op date met een 20-jarige vrijwillige brandweerman, Thomas, die ook hypofysaire dwerggroei heeft. Ze sprak destijds met People over de date en beschreef het als een ‘geweldige ervaring’ om iemand te ontmoeten met dezelfde aandoening als zij. Rae’s dating geschiedenis is echter niet altijd van een leien dakje gegaan. De realityster heeft eerder gesproken over haar dating ervaringen en hoe ze ‘engerds’ die om de verkeerde redenen bij haar willen zijn, uit de weg heeft geruimd. Ze zei: “Ik heb gewoon het vermogen ontwikkeld om iemand te herkennen die misschien niet de beste bedoelingen heeft, omdat ze zichzelf weggeven. Hun vragen zijn erg gericht op mijn fysiek. Ze leren over mij alsof ik een specimen in een lab ben.”  

Check het verhaal van de vrouw die ‘gevangen in het lichaam van een kind’ zit hier:

Check ook: Liefdeskoppel gepest op Instagram: ‘Mensen noemen me een gold digger’

Bron: igvofficial.com

Beeld: YouTube

You May Also Like