Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw geschokt: hamster van buren door de muur naar de slaapkamer geknaagd

Van alle huisdieren die je kunt hebben, zijn hamsters verdomd onschuldig, toch? Nou, blijkbaar niet, als we afgaan op de ervaring van deze vrouw …

“Help… er graaft iets in ons appartement.”

Een vrouw genaamd Kenna Buchanan was begrijpelijkerwijs perplex toen ze een vreemd geluid van de muur naar haar slaapkamer hoorde komen. Ze raakte nog meer in paniek toen ze een gat zag en besefte dat er in werd gegraven. Ervan uitgaande dat er mogelijk een rattenprobleem in het appartement was, riep ze de hulp in van haar huisgenoot Kiley en zei: “Help… er graaft iets in ons appartement.” Maar zodra de paniek toesloeg, kwam er een hoofdje uit de muur. Het bleek helemaal geen rat te zijn – het was een hamster als huisdier. De hamster van de buren, om precies te zijn.

Grote verbazing

Tot hun grote verbazing was het kleine beestje – Linda genaamd – erin geslaagd zich volledig een weg door de muur te banen en aan de andere kant naar buiten te komen om gedag te zeggen. Naast de clip schreef de TikToker: “Vermakelijke nacht, de tijd dat de hamster van mijn buurman door onze muur mijn appartement binnen kauwde!” Gelukkig hebben ze Linda weer naar huis weten te krijgen. Hoe? Door haar naar buiten te lokken met tortillachips natuurlijk. Het hilarische incident is sindsdien viraal gegaan en heeft op het moment van schrijven meer dan twee miljoen views verzameld, evenals honderden reacties.

Hamster gerelateerd nieuws dat niet zo hartverwarmend

Een ander hamster gerelateerd nieuws dat niet zo hartverwarmend is als dit: wetenschappers onlangs de gruwelijke ontdekking gedaan dat als je deze dieren gene-hackt, ze veranderen in agressieve, harige, kleine woedebolletjes. “We waren echt verrast door de resultaten”, zei hoogleraar neurowetenschappen H. Elliott Albers, die de studie leidde. “We verwachtten dat als we vasopressine-activiteit zouden elimineren, we zowel agressie als sociale communicatie zouden verminderen, maar het tegenovergestelde gebeurde.” Goed nieuws als je ooit een leger kwaadaardige hamsters hebt willen trainen om je bevelen uit te voeren.

@kennabuchanan3

Entertaining night, the time my neighbors hamster chewed through our wall into my apartment!

♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell

Bron & beeld: Ladbible

You May Also Like