Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw wordt continu geblokkeerd door Tinder omdat ze ’too hot’ zou zijn

geblokkeerd Tinder

Tinder is inmiddels een heel bekende datingapp. Het is eerder raar als je de app nooit hebt gedownload dan dat je deze wel op je telefoon hebt staan! Het Instagrammodel Holly Valentine maakt ook gebruik van de app. In ieder geval, als Tinder het toelaat dan. Het model is al meerdere keren geblokkeerd door Tinder, omdat ze ’too hot’ zou zijn. Een vreemde situatie!

geblokkeerd Tinder

Holly Treats

Op Instagram staat ze bekend als Holly Treats waar ze inmiddels 1,6 miljoen volgers heeft weten te krijgen. Op haar Instagram plaatst vooral niet zo onschuldige foto’s, maar dat betekent niet natuurlijk niet dat Jan en alleman met haar kan en mag daten. Holly is namelijk op zoek naar de ware liefde en gebruikt daar Tinder voor om zelf te kunnen swipen. In tegenstelling tot haar Instagram, plaatst ze op Tinder wel degelijke foto’s. 

Nepprofiel

Toen Holly de app wilde openen, zag ze dat ze geblokkeerd was. De mannen op de app vonden het ongeloofwaardig dat een ‘vrouw zoals zij op Tinder zou zitten’ en dachten dat Holly een catfish was. Meerdere mensen bleven haar account rapporteren als nepprofiel, waardoor ze keer op keer werd geblokkeerd door Tinder. Zelfs Tinder dacht dat ze niet echt was! Lekker dan. Bekijk hieronder een paar foto’s van Holly:

Check ook: Motor blijkt vele malen beter te werken om dates te scoren dan Tinder (sgxl.nl)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like