Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw gaat dagelijks met haar gat naar de zon liggen om energie te tanken

energie tanken

We leven met miljarden mensen op de wereld en het zou saai zijn als we allemaal op elkaar lijken. We juichen het ook helemaal toe om je eigen persoonlijkheid te creëren. Toch vragen we weleens af hoe iemand geworden is zoals hij is. Deze vrouw – Meagan – is daar een goed voorbeeld van. Zij zet dagelijks haar kringspier open voor de zon om meer energie te krijgen.

Kringspier

De één sport om meer energie te krijgen en de ander gaat flink feesten. Dat je meer energie kunt krijgen via de zon en je kringspier is dan weer iets nieuws. De Amerikaanse influencer Meagan kan je er alles over vertellen. Het is gelukkig niet zo heel ingewikkeld (dat zou er nog eens bij moeten komen?!), je kunt dit elke ochtend proberen en het is binnen 5 minuten gepiept.

Meer energie

Hoe je via je kringspier meer energie krijgt? Elke ochtend gaat Meagan naar buiten, ze strekt haar billen naar de hemel en laat haar kringspier maximaal 5 minuten lang richting de zon wijzen. Op die manier zou ze zichzelf helemaal opladen om fris aan de nieuwe dag te beginnen: “30 seconden zonlicht op je kontgat is het equivalent van een volledige dag zonlicht met je kleren aan,” beweert Meagan. “Ik krijg meer energie, slaap beter, ben meer verbonden met mijn seksualiteit en mijn creatieve kant. Echt energieker dan klotsende koppen koffie.

Mocht je dus een keer na een slapeloze nacht een drukke dag voor de boeg hebben? Je weet wat je te doen staat.

Bron: Leef spiritueel
Beeld: Instagram Meagan

You May Also Like