Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Vrouw dwingt eigen man om dagelijks met schoonzus in bed te slapen

schoonzus

In het TLC televisieprogramma Extreme Sisters komen heel wat bizarre verhalen voorbij. Het verhaal dat het meest blijft hangen is wel die van zussen Brooke en Bailey. De twee slapen altijd bij elkaar in één bed en daar moet de man van Brooke maar genoegen mee hebben: hij slaapt gedwongen ook met zijn schoonzus.

schoonzus in bed

Schoonzus

Misschien dat het in de krochten van het internet als opwindend wordt gezien om met je schoonzus te slapen, maar in het echte leven is dat toch verre van ideaal. Denver – De man van Brooke – moet het dagelijks doorstaan. Zijn vrouw heeft namelijk een heel goede band met haar zus Bailey. Zo hebben ze altijd bij elkaar in één bed geslapen. Toen Brooke Denver ontmoette leek het even alsof de slaaptraditie uit elkaar spatte, omdat de twee samen gingen wonen. Dat was te vroeg gejuicht.

Bed

Het duurde namelijk niet lang voordat Bailey bij de twee ging inwonen. Denver is er alles behalve blij mee dat hij het bed altijd met twee dames moet delen, waarvan één zijn schoonzus is. Zijn schoonzus ligt zelfs in het midden van het bed. Brooke vindt dat Denver niet zo moet zeuren: “Je raakt ze ‘s nachts toch amper tot niet aan. Dit bed is gewoon meer dan groot genoeg voor die personen.”

Bekijk het ongemakkelijke fragment hieronder:

Bron: Lifestylenova
Beeld: Youtube TLC

You May Also Like