Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw door het slijk gehaald wegens outfit in Disney World: “Ongepast in het bijzijn van kinderen!”

Mensen komen elke dag massaal naar Disney World om een beetje magie te ervaren, maar een vrouw voelde zich niet zo fijn toen ze thuiskwam. Sam Paige, een model met een maatje meer, deelde online een video waarin ze haar outfit liet zien voor het kasteel van Assepoester – maar het was niet de magische locatie die mensen aan de praat kreeg.

Haar kleding is ‘ongepast’

Sam heeft drie miljoen volgers op TikTok, waar ze vaak clips plaatst die positiviteit van het lichaam en zelfliefde promoten. Maar toen de influencer/ model haar Disney World-outfit showde, werd ze al snel belaagd door trollen die haar kleding ‘ongepast’ noemden. In de video draagt Sam een witte mini-rok en een roze off-shoulder crop top. “Waarom zou je je zo ongepast kleden als je in een pretpark voor kinderen bent? Dat is een outfit die je zou dragen tijdens een bijeenkomst voor volwassenen”, merkte een persoon op.

Sam sloeg terug naar de trollen

Maar Sam is helemaal klaar met al die haat en zei dat ze het probleem met haar outfit niet inzag. ‘Ik draag een shirt met mouwen en een skort,’ legde ze uit, ‘dat is een rok met een korte broek eraan.’ Sam sloeg terug naar de trollen en zei dat het alleen is “omdat ze plussize is.” De influencer vervolgde: “Magere mensen dragen kortere dingen, meer onthullende dingen in themaparken. Ik heb letterlijk billen onder korte broeken zien hangen, maar omdat ik dik ben, is het ongepast?”

Ondanks de haatdragende opmerkingen hielden veel kijkers ook van de Disney-look, en velen vroegen waar ze de top en skort had gekocht. Een schreef: “Waar komt de top vandaan, ik heb hem nodig!” “Je energie is onberispelijk en je ziet er letterlijk altijd geweldig uit”, merkte een ander op.

@sampaigeeee

Feeling myself in this fit

♬ Conceited – Monty

Bron: Metrotime
Beeld: TikTok & Instagram

You May Also Like