Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw doet het met 300 mannen in een jaar: Soms zelfs 5 op een dag

300 mannen

Annie Knight, een 26-jarige Australische blondine, heeft het afgelopen jaar een buitengewoon levendig seksleven geleid. In een opmerkelijk openhartig gesprek op het Australische praatprogramma ‘The Kyle and Jackie O Show’, onthulde ze hoe ze gebruik maakt van dating apps en een selecte groep trouwe minnaars om maar liefst 300 mannen te ontmoeten voor intieme momenten. 

Vijf per dag

Sommige dagen waren zelfs zo avontuurlijk dat ze het bed deelde met niet minder dan vijf verschillende mannen. Het is duidelijk dat Annie haar seksuele escapades omarmt en zich bevrijd voelt door deze intensieve ervaringen. Voor Annie is seks meer dan alleen fysieke bevrediging; het is een manier om een diep gevoel van welzijn te ervaren. Ze beschouwt het als een vorm van bevrijding en empowerment. Echter, een van de meest opmerkelijke en grappige anekdotes die ze deelde, was toen ze onthulde dat ze eens een amoureus avontuur beleefde onder de tafel van een restaurant, direct na de maaltijd! Haar ondeugende geest en avontuurlijke karakter kennen blijkbaar geen grenzen.

300 mannen

OnlyFans-account

Annie heeft een OnlyFans-account, waar ze uitdagendere inhoud deelt dan op Instagram. Als gevolg van haar ongelooflijke aantrekkingskracht, ontvangt ze regelmatig verzoeken van haar trouwe fans. Sommige van deze verzoeken zijn echter behoorlijk vreemd en grenzen aan het bizarre. Een dergelijk verzoek kwam van een man die haar een uitgebreid script stuurde, waarin ze de rol van zijn beste vriend’s vrouw moest aannemen. Hij bood zelfs 500 dollar aan om dit scenario met haar na te spelen. Ondanks de verleidelijke beloning, koos Annie ervoor om niet in die rol te stappen. Ze lachte en verklaarde dat ze misschien geen geweldige actrice was, maar dat ze zich liever niet in zo’n complexe situatie wilde begeven. Als je op zoek bent naar een vleugje ondeugendheid, dan zijn haar foto’s hieronder zeker het bekijken waard.

Check ook: Vrouw wil wereldrecord zetten door met 100.000 mannen naar bed te gaan

Bron: clint.be

Beeld: Instagram

You May Also Like