Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw die partner met haar moeder deelde, deelt hem nu ook met haar zus

Vrouw deelde partner
Beeld: YouTube

In de afgelopen tijd heeft de Amerikaanse Madi Brooks regelmatig de TikTok-wereld doen opschudden. En dat was eigenlijk vooral te danken aan haar moeder, met wie ze haar man af en toe deelde. Ja, dat lees je goed! Tegenwoordig gaat ze echter nog een stapje verder…

Ook met haar zus

Maar aangezien tegenwoordig niks te gek is, besloot Madi onlangs om haar man ook nog eens te delen met haar zus. Ja, je hoort het nogmaals goed, een heus liefdesdriehoek in de familie. Nu, wij vinden het allemaal wel best, maar TikTok was daar toch ietsje minder enthousiast over. Ze verwijderden haar account, omdat ze beweerden dat ze incest binnen haar familie aan het onthullen was. Tja, je kunt er wel iets van begrijpen natuurlijk.

“Familiebanden”

Het lijkt erop dat Madi en haar familie een heel ander idee hebben over het begrip “familiebanden”. Misschien moeten ze een familievergadering beleggen en wat duidelijkheid scheppen over hun liefdesavonturen. Misschien kunnen ze een realityshow beginnen: “Madi’s Marital Misadventures” of “The Brooks’ Bizarre Love Triangle”. Het zou ongetwijfeld hoge kijkcijfers opleveren, maar misschien moeten ze het toch maar bij TikTok houden, voordat ze nog meer controverses veroorzaken. Wie weet wat ze hierna van plan zijn? Misschien delen ze binnenkort hun huisdieren met de buren of hun auto met de postbode. We kunnen alleen maar speculeren!

Check ook: Influencer huilt nadat haar ‘droom’ tattoo op Bali vreselijk misgaat

Bron: jezuswatslecht.nl

Beeld: YouTube

You May Also Like