Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw die nieuwe jurk aan heeft realiseert zich te laat enorme blunder

Van nieuwe kleren worden we allemaal blij en dat geldt ook voor Erika Hollman. Ze kocht een nieuwe jurk, paste de nieuwe jurk en toen ze zag hoe mooi haar jurk was besloot ze hem meteen aan te trekken. Na enkele uren in de jurk rondgelopen te hebben, deed ze een grappige ontdekking… De achterkant van de jurk was niet zo mooi als de voorkant van de jurk.

De jurk

Erica kocht samen met haar man een jurk voor brunch en besloot die meteen aan te trekken, niets mis mee zou je denken. Terwijl haar man niets mis zag met de jurk, twijfelde Erica of ze de jurk wel goed droeg. Ze besloot hulp te zoeken bij haar TikTok volgers en plaatste een video waarin ze de jurk droeg op TikTok. Ze schreef: “Ik stapte uit mijn comfortzone omdat het een beetje uitdagend en onthullend is. Maar ik droeg het tijdens een brunch en het leek prima. Nu vraag ik me echter af of ik het achterstevoren aan heb. Ik dacht dat het zo moest zijn dit, maar nu realiseer ik me dat ik waarschijnlijk de hele dag verkeerd gekleed ben geweest.

jurk blunder

Jurk verkeerd aan

Het blijkt dat Erica de jurk inderdaad achterstevoren droeg. In een nieuwe video zegt ze; ‘Ja, je was in orde. Gênant!” Gelukkig viel het niet zo op, maar ja, het kan gebeuren. Is dit jou ooit overkomen?

Check ook: VROUW DOOR HET SLIJK GEHAALD WEGENS OUTFIT IN DISNEY WORLD: “ONGEPAST IN HET BIJZIJN VAN KINDEREN!”

Bron & beeld: Braw

You May Also Like