Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw die liefdesrelatie heeft met pop krijgt baby na ‘het’ onveilig te hebben gedaan

pop

Meirivone, een 37-jarige vrouw uit Brazilië, had geen succes in haar zoektocht naar liefde. Haar moeder besloot haar dochter te verrassen met een pop, en vanaf dat moment veranderde Meirivone’s leven… Volgens haar was het liefde op het eerste gezicht en groeide het uit tot meer.

Relatie met een pop

Voor de mensen die denken dat het leven met een pop fijn is: dat is niet altijd het geval. Hoewel Meirivone wel gelukkig is met haar pop, was het niet altijd eenvoudig. Meirivone vertelde dat de pop ooit vreemdging. Na deze gebeurtenis had ze moeite om emotioneel overeind te blijven.

Zwanger

Na de uitdagingen in hun relatie, besloot Meirivone professionele hulp in te schakelen en ging samen met haar pop in ’therapie’. Dit bleek succesvol, want niet lang daarna raakte ze zwanger. Ja zeker, je leest het goed. Blijkbaar kan het. Volgens Meirivone is de pop verantwoordelijk voor haar zwangerschap, omdat hij geen condooms gebruikte tijdens de seks. Haar bevalling verliep soepel en ze gaf aan dat ze binnen 35 minuten bevallen was van hun zoon Marcelinho: “Ik had weinig pijn en we zijn nu trotse ouders. De meeste mensen kunnen een voorbeeld aan ons nemen.” Het leven zit boordevol verrassingen…

Check ook: WTF: WAT ALS KATTEN MET VOGELS GEKRUIST KONDEN WORDEN?

Bron: Braw
Beeld: Instagram @meirivone_santinha

You May Also Like