Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw die getrouwd is met lappenpop hakt zijn ‘banaan’ af nadat hij voor de 2e vreemd gaat

Beeld: Instagram

Een vrouw die de krantenkoppen haalde nadat ze was ‘getrouwd’ met een lappenpop die haar moeder voor haar had gemaakt, beweert dat haar partner haar opnieuw heeft bedrogen. Deze keer nam ze geen halve maatregelen en hakt zijn ‘banaan’ af.

Relatie met pop

Meirivone Rocha Moraes, uit Brazilië, is de afgelopen jaren bekend geworden door het delen van het reilen en zeilen van haar en de relatie met het levenloze object. Na het vermeende bedrog zegt de 37-jarige dat de liefdesrat nu op de bank slaapt en dat ze zelfs zijn ‘banaan’ heeft weggenomen.

Zijn ‘banaan’ weggenomen

En als straf besloot Meirivone Marcelo’s banaan los te maken. Ze voegde eraan toe: ‘Het is gewoon een witte rubberen volwassen speeltje, die ongeveer 16 cm meet. Dus besloot ik het eraf te halen. Ik heb het eerder gedaan. ‘Ik ben bang dat andere vrouwen Marcelo’s banaan zullen aanraken, dus ik stop hem graag in de [ondergoed] als we naar bars of shows gaan. ‘Dan is er geen kans dat andere vrouwen hem begeren.’ Marcelo zou in het verleden Meirivone hebben bedrogen. Ze zei: ‘De vorige keer vond ik een knalroze string op de grond. ‘Ik kwam erachter dat Marcelo met een andere vrouw was geweest, maar toen ik vroeg van wie ze waren, antwoordde hij me niet.

Check ook: Vrouw zegt dat huwelijk met pop ‘aan een zijden draadje hangt’ nadat hij ‘vreemdging’ (sgxl.nl)

Bron: dailymail

Beeld: Instagram

You May Also Like