Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw die 99% lichaam getatoeëerd heeft nog altijd niet van plan te stoppen

Beeld: Instagram

De laatste tijden zijn we heel wat artikelen tegen gekomen van mensen, die een groot deel van hun lichaam bedekt hebben met tattoos. Best cool, maar later hebben velen er toch wel spijt van. Iiemand die geen spijt heeft van haar ‘kunstwerkje’ is een ene Aleksandra Jasmin. De ’tattoo girl’ heeft nu naar eigen zeggen 99% van haar lichaam getatoeëerd maar is nog altijd niet van plan te stoppen.

getatoeëerd

Nog niet stoppen

De 32-jarige Aleksandra uit Finland is moeder van drie en begon zo’n tien jaar geleden met haar eerste tattoo te laten zetten. Tegenwoordig is haar lichaam vol van tattoos dat ze zelf moet toegeven dat ze verslaafd is. Door de jaren heen heeft ze al zo’n 35.000 dollar aan tattoos uitgegeven en is dus grotendeels van haar lichaam bedekt Is ze nu van plan te stoppen? Nee, helemaal niet. Ze heeft nog wat plaats op haar lichaam om te tekenen.

getatoeëerd

Volledige steun

Van haar partner die ook dol is op tattoos heeft ze volledige steun. Aleksandra heeft van hetgeen waarvan ze houdt haar beroep gemaakt en is nu dus heel bekend in haar land als tattoo artiest en is ze hoogstwaarschijnlijk ook goed in, want ze heeft dan ook lange wachtlijsten. Op TikTok en Instagram heeft ze ook duizenden volgers.

Bron: Clint

Beeld: Instagram

You May Also Like