Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw die 2 keer miljoenen won in loterij verspeelt alles in gokautomaat

Stel je voor dat je de loterij hebt gewonnen. Overweeg om het nu twee keer te winnen. Oké, stel je nu voor dat je je miljoenen verliest die je in een paar jaar tijd hebt gewonnen en naar je laagste punt zakt. vreselijk, of niet?

Zo ben je in 1 wip weer arm!

Dat is precies wat er gebeurde met Evelyn Adams, een medewerkster in een buurtwinkel in New Jersey. Adams won de loterij voor 3,9 miljoen dollar in 1985, en vier maanden later won zij nog eens 1,4 miljoen dollar. Volgens The Sun was de kans op het winnen van de eerste jackpot één op 3,2 miljoen, terwijl de kans op het winnen van de tweede prijs één op 5,2 miljoen was.

Maar door een aantal slechte zakelijke beslissingen en een vreselijke gokverslaving verloor Adams uiteindelijk al haar geld en kwam ze terecht in een woonwagenkamp.

Adams verhoogde haar maandelijkse lotto-totaal

Nadat ze haar eerste jackpot had gewonnen, gebruikte Adams het geld – dat haar werd gegeven in jaarlijkse betalingen van $ 218.000 – om wat schulden af ​​​​te betalen en een studiefonds voor haar dochter te starten.

Adams verhoogde haar maandelijkse lotto-totaal van $ 25 naar $ 100 en gebruikte het geld om een ​​auto voor zichzelf te kopen, evenals cadeaus voor haar beste vrienden en familieleden.

Adams besloot om de buurtwinkel te kopen waar ze eerder had gewerkt, hoewel ze later besloot het weer te koop aan te bieden. Ze leende ook een deel van haar geld uit, waarvan het grootste deel nooit werd terugbetaald.

Adams bezocht de gokautomaten in de casino’s van Atlantic City veel te regelmatig en in 2012 had ze al haar geld uitgegeven.

Denk je dat het geluk is?

De lotto is niet altijd wat het moet zijn, zei ze. Ik heb de Amerikaanse droom bereikt, maar ik ben hem ook kwijtgeraakt. De val was erg moeilijk. Het staat bekend als ‘het dieptepunt’. “Iedereen stak zijn hand uit. Iedereen wilde mijn geld. Ik heb nooit een eenvoudig woord in het Engels geleerd, ‘nee’, ‘vervolgde Adams. “Ik wou dat ik het proces opnieuw kon beginnen. Ik zou inmiddels wel beter weten. Ik gokte veel; Ik heb nooit een miljoen dollar verloren, maar ik heb wel veel geld verloren.

“Ik heb fouten gemaakt; van sommige heb ik spijt, van andere niet, ‘zei ze in haar conclusie. Ik ben mens. Omdat ik me niet meer terug kan in de tijd, moet ik stap voor stap vooruit.

De krant beweert ook dat Adams het gevoel had dat ze haar privacy had verloren en nergens heen kon gaan zonder herkend te worden na het winnen van twee prijzen. De familie en vrienden van Adams waren over het algemeen voorstander van haar nieuwe succes, maar sommigen van hen hadden een hekel aan haar nieuwe fortuin.

Bron: Ohepic
Beeld: Youtube

You May Also Like