Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Vrouw denkt aan scheiding wegens man’s langzame eetgedrag

langzame eetgedrag

Voor deze vrouw vormen de trage eetgewoonten van haar man een aanzienlijk probleem, want niemand vindt het fijn om lang te wachten. Het geduld wordt flink op de proef gesteld, en de frustraties beginnen te groeien. Een verhaal over de uitdagingen van wachten en de impact ervan op een relatie.

Scheiden?

In een wereld waarin iedereen op zijn eigen tempo eet, deelt een vrouw haar dagelijkse frustratie op het Mumsnet-forum. Haar man neemt uren de tijd om zijn avondeten te verorberen, en zij vindt het maar niets. Het trage eetgedrag van haar partner blijkt een constante bron van irritatie voor haar te zijn.

“Oké, manlief is opgevoed door zijn vader en we zijn het hierover eens (zijn vader, die chef-kok is, en ik), dat hij te traag is met eten. Ik heb er met mijn man over gepraat en hij zegt dat als hij iets snel eet, het de smaak verliest. Maar het record van een taart, rijst en sperziebonen duurde langer dan 2 uur. Ik zou graag de stoere meid zijn en zeggen dat het me niet stoort, maar na een jaar lang, is dit wel het geval.”

De beslissing om te scheiden blijft een persoonlijke keuze, maar het ongewone gedrag in kwestie kan zeker invloed hebben. Of dit voldoende reden is voor een scheiding blijft subjectief.

langzame eetgedrag

Check ook: Er zijn nu Skittles met mosterdsmaak

Bron: Ongelooflijk
Beeld: Pixabay

You May Also Like