Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw deelt haar man met haar moeder en zusje

Ze zeggen dat delen zorgzaam is. En de mensen delen dingen zoals voedsel, kleding en meestal materialistische artikelen. Maar deze vrouw bracht delen naar een heel nieuw niveau. In een schokkende TikTok-video onthult een vrouw dat ze haar man deelt met haar moeder, en geeft ze ook toe dat ze haar zusje soms ook laat meedoen. Deze man heeft zeker de tijd van zijn leven!

Weet je hoe ik mijn man gelukkig hou?

TikToker Maddy Brooks, en haar moeder hebben een open relatie met dezelfde man. Ze heeft in haar video’s uitgelegd hoe ze haar man gelukkig houdt en het is niet op een clichématige manier.

In haar TikTok-video’s zegt Brooks: “Weet je hoe ik mijn man gelukkig hou? Ik laat hem met mijn moeder “spelen”. Ja! Ik ben zo’n soort vrouw.”
Van horen zeggen heeft ze in andere video’s verklaard: “Mijn moeder en ik zijn allebei swingers en het is geweldig. Weet je waarom? Wanneer ik niet in de stemming ben, kan ik mijn man met haar delen. Ja, ik ben zo’n soort vrouw. Ik laat mijn man haar een paar keer per week “hebben”.”

Ze zei ook in een andere video: “Weet je hoe ik mijn man gelukkig hou? Ik liet hem met mijn kleine zusje “spelen”.” Haar TikTok-account is nu verwijderd, maar de video is al viraal gegaan en dus gedeeld door andere makers op verschillende platforms.

Open relatie

Brooks legt haar open relatie uit en noemt zichzelf en haar moeder swingers. Wat is een swinger? Een swinger is iemand die zich bezighoudt met sociale seksuele activiteiten. Singles en koppels, swingers genoemd, houden zich bezig met verschillende soorten seksuele uitwisselingen of uitwisselingen met elkaar. De mate van intimiteit en seksuele betrokkenheid verschilt bij elke ontmoeting en wordt bepaald door duidelijke grenzen en afspraken met alle partijen. Swingen kan een manier zijn om seksuele energie en verbinding in elke relatie te vergroten. Zoals bij elke vorm van ethische non-monogamie, is open eerlijke communicatie essentieel.

Leef en laat leven?

Leef en laat leven? Is wat men in de meeste gevallen roept… En als jij je in een open relatie kan vinden, wie zijn wij om daarover te oordelen. Maar alles heeft wel zen grenzen toch? En laten we even eerlijk zijn, dat moeder en schoonzoon een seksuele relatie hebben gaat toch wel een beetje te ver? En dan ook nog eens schoonbroer en zusje… Uhm, naja ieder zen ding?

Bron: Braw
Beeld: YouTube Shark Meesai

You May Also Like