Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw beweert uit 3812 te komen en Mars bezocht te hebben: ‘Ik heb bewijs’

Een vrouw die zegt dat ze net is teruggekeerd naar de aarde na een bezoek aan Mars in het jaar 3812, beweert “bewijs” te hebben van haar onwaarschijnlijke tijdreizen. Deze ‘Tijdreiziger’ deelt foto’s van Mars uit het jaar 3812.

Tijdreiziger uit het jaar 381

Een zelfbenoemde tijdreiziger uit het jaar 3812 heeft beweerd naar de aarde te zijn teruggekeerd met een foto van haar stad op Mars. De 37-jarige vrouw, die de naam Mary draagt, deed de bizarre bewering dat de rode planeet was binnengevallen door China, meldde The Sun. In een bizarre video op YouTube deelde de zogenaamde tijdreiziger een korrelige foto van wat volgens haar een stad op Mars was.

“Dus ik verscheen op Mars, het leek op een woestijn met veel gebouwen, ik heb meteen een foto gemaakt”, zei ze in de bizarre clip. “Mars was heel interessant en tegelijkertijd heel beangstigend.”

“Alleen Chinezen woonden op Mars”

Ze zei dat “alleen Chinezen op Mars woonden” omdat ze een contract hadden met de hele wereld om mineralen te delven. Ze zouden de duurste metalen van Mars moeten halen, bijna 70 procent, beweerde ze. Dus, behalve zij waren de andere mensen gasten en ze kwamen daar alleen als toerist.

Maar Mary’s oproepen over de toekomst vielen in dovemansoren – om voor de hand liggende redenen. “Ten eerst heeft ze die foto nooit op Mars gemaakt, ze heeft die foto van internet gehaald (het is een NASA-conceptfoto voor de kolonisatie van Mars) en ten tweede zijn de jaren 3800-3899 de 39e eeuw, niet de 38e eeuw (dat zou 3700 zijn). -3799),” stond in een comment.

“Dus je reist door de tijd, je ziet verbazingwekkende dingen en je hebt een camera en toch maak je maar één foto?? Ik maak heel veel foto’s op een normale dagtocht naar interessante plaatsen, zoals de meeste mensen! Ik vind dit hele interview een beetje verdacht!!” zei een ander.

Bron: curioctopus
Beeld: YouTube

You May Also Like