Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw beweert $50.000 per week te verdienen met het verkopen van scheten

scheten verkopen

Nou, maak je veiligheidsgordel maar vast, dit is nog iets wat je zal doen fronsen en meteen wilt opgeven op planeet aarde. En nu met de deur in huis: deze vrouw verkoopt haar scheet en verdient wel duizenden dollars. Ja, je leest het goed, ze heeft carrière gemaakt met scheten laten.

“Scheten verkoopster”

We hebben het over de 31-jarige Stephanie Matto die carrière maakt met scheten laten. Maar niemand die bij zijn volle verstand is, zal dat kopen, toch?! Dat dachten wij ook, maar volgens The Daily Mail verdient ze soms meer dan 50.000 dollar in een week door potjes met haar scheten erin te verkopen. Als de naam, Stephanie Matto, een belletje doet rinkelen in je hoofd, komt dat zeker omdat ze een kleine beroemdheid is in de realityshow ’90 Day Fiancé. Wedden dat ze met haar nieuwe beroep, als ‘schetenverkoper’, nog populairder zal worden.

Sterke geur

Stephanie vertelde Buzzfeed: “Ik denk dat ik echt een enorme markt heb aangeboord, en er lijkt een eindeloos potentieel te zijn”, legt ook uit waarom ze meer dan 50.000 dollar in een week verdient. Maar om haar bedrijf draaiende te houden moet ze er ook voor zorgen dat haar scheet sterk ruikt, dus eet ze ook veel voedsel dat dit kan veroorzaken. Elke keer dat je je droom wilt opgeven, weet dan dat iemand carrière heeft gemaakt door te schijten.

Bron & beeld: Braw

You May Also Like