Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Viral: Vrouw betrapt haar eigen man op Tinder

Tinder

Oei, oei, oei. Dan denk je eindelijk een relatie te hebben, vind je opeens je partner op een datingsapp… Het overkwam Heather Palaloza: haar man was gespot op Tinder. Daar word je niet heel erg blij van, dat snap je natuurlijk. Gelukkig gaat ze er met humor mee om en plaatste ze een video op TikTok die inmiddels wereldwijd viral gaat.

Man op Tinder

Het was even slikken toen Heather Palaloza van een vrijgezelle vriendin hoorde dat ze haar man had gespot op de datingsapp Tinder. Lang hoefde ze niet te pruilen, want zodra ze zijn Tinderprofiel zag, kon ze niks anders doen dan lachen. En dit wilde ze graag delen met de hele wereld!

Viral op TikTok

Heather besloot een video te maken op TikTok waarin ze door het profiel van haar man heen swipet. Kijkers vinden haar commentaar – en zijn foto’s en biografie met slechte openingszinnen – hi-lar-isch, waardoor ze in een rap tempo meer dan 692.000 likes haalde. Om heel eerlijk te zijn: wij begrijpen de grap wel. Heather gaat viral! En haar man – waarschijnlijk helaas voor hem – ook. Je kunt de video op TikTok hieronder bekijken:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like