Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw (21) stopt met studie geneeskunde om zich te concentreren op “AlleenFans”-carrière

AlleenFans carrière
Beeld: TikTok & Instagram

Een jonge vrouw die ‘viral ging’ omdat ze binnen 24 uur twee Plan B pillen nam ‘voor de zekerheid’ heeft onthuld dat ze haar studie medicijnen heeft opgegeven om een “Alleen Fans” ster te worden.

In de top

Amy Mae, uit Adelaide, heeft altijd een passie gehad voor medische wetenschap en was twee jaar bezig met haar studie, maar kon moeilijk de eindjes aan elkaar knopen met het geld dat ze verdiende. De 21-jarige wendde zich eind vorig jaar tot het platform voor alleen volwassenen om meer geld te verdienen en staat nu in de top 0,05 procent van de makers, maar geeft toe dat ze waarschijnlijk nooit dokter zal kunnen worden vanwege de stigma’s die aan de site kleven.

Beeld: Instagram

In 48 uur

Amy vertelde FEMAIL dat ze haar maandelijkse retailinkomen verdubbelde in slechts 48 uur door content te maken voor OnlyFans.  “Ik ben ongeveer zes maanden geleden lid geworden en ik vind het geweldig. Ik hou van de vrijheid, de creativiteit en ik hou ervan om iets te doen wat ik leuk vind. Maar ik heb me gerealiseerd dat ik waarschijnlijk geen baan meer zal krijgen van mijn diploma vanwege mijn site. En dat is balen.”

AlleenFans carrière
Beeld: Instagram

Twee morning-afterpillen

Eerder deze maand nam Amy twee morning-afterpillen nadat ze twee keer op dezelfde dag onbeschermde seks had gehad omdat ze ‘niet zeker wist of ze gedekt was’ door de eerste – maar artsen zeiden dat de dubbele dosis zinloos is. De OnlyFans-ster deelde een nu virale TikTok met details over de situatie en vertelde eerder aan FEMAIL dat beide ‘ongelukjes’ met dezelfde man waren.

AlleenFans carrière
Beeld: Instagram

Begin

In het begin postte ze alleen foto’s van zichzelf in lingerie en bikini’s zonder haar gezicht te laten zien. Maar naarmate haar zelfvertrouwen groeide, onthulde ze hoe ze eruitzag. De Plan B, ook wel bekend als de morning-afterpil, zorgt ervoor dat het eitje van de vrouw niet vrijkomt en dat ze niet zwanger kan raken. Als de jonge vrouw op één dag twee keer onbeschermde seks had gehad, zou ze nog steeds gedekt zijn door die ene pil.

AlleenFans carrière
Beeld: Instagram

Gestrest

In de video zei Amy dat ze zich eerst geen zorgen maakte, maar dat ze dat de tweede keer wel deed. “Toen het de eerste keer gebeurde had ik zoiets van ‘het is goed, ik neem gewoon een Plan B’”, zei ze in de clip. “En toen het de tweede keer later op de dag gebeurde, was ik gestrest omdat ik niet wist of de Plan B me zou dekken of dat ik een nieuwe nodig had. Dus ik moest de walk of shame doen en teruggaan naar de apotheker om het te vragen.”

@amymaesecret_ Here is the story! #fyp #viral #trend ♬ original sound – Amy Mae

Pas zes maanden

Amy begon haar OnlyFans pas zes maanden geleden en zegt dat ze al in het hoogste percentage van de makers zit. “Ik kreeg van mijn apotheker te horen dat ik voor de zekerheid twee Plan B’s moest nemen, maar dat leidde tot een enorme controverse in de comments,” vertelde ze aan FEMAIL.

@amymaesecret_ my parents are not proud x #fyp #viral #trend ♬ Mexican radio – 🤍🤍🤍

Viraal

De virale TikTok-video is sindsdien maar liefst 5,2 miljoen keer bekeken en velen zeiden dat het ‘zinloos’ is om twee morning-afterpillen op één dag te nemen. ‘Lieverd je had er geen twee nodig… gaat het?’ merkte er een op, een ander zei: ‘Twee keer is gek.’ Een derde voegde eraan toe: ‘Het maakt niet uit hoeveel je neemt, want ze heffen elkaar gewoon op. Dus er is er maar één nodig. Maar ondanks het verzet gaven andere vrouwen toe dat ze in het verleden hetzelfde hebben gedaan ‘voor de zekerheid’. Ik wist het niet zeker, dus ik nam er ook twee, verspreid over een paar dagen,” zei een vrouw, een andere zei: “Ik zou hetzelfde gedaan hebben. Een andere vrouw zei dat ze vertrouwt op het spiraaltje zodat ze de morning-afterpil niet ‘hoeft te blijven slikken’.

Check ook: “Alleen Fans” model wordt gebanned na video met minderjarige fan

Bron: dailymail.co.uk

Beeld: TikTok & Instagram

You May Also Like