Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Huh?! Deze vrijstaande woning aan het water koop je voor 95.000 euro

huis

Iedereen is volgens ons op de hoogte van de bizarre huizenmarkt op het moment. De prijzen lopen de spuigaten uit en starters kunnen nauwelijks meer een huis kopen. Het is heel erg moeilijk, maarrrrr…. niet onmogelijk! Deze vrijstaande woning (aan het water!) staat voor een heel laag bedrag op de markt.

Huizenmarkt

Amsterdammers kijken niet meer gek op om 500.000 euro neer te leggen voor een slecht onderhouden appartement van 60 m2. De prijzen stijgen en stijgen en je wordt bijna gedwongen om diep in de buidel te tasten. In het Groningse Appingedam (vlakbij Delfzijl) zijn ze nog niet heel ver in deze heftige huizenmarkt. Daar staat een vrijstaande woning aan het water te koop voor 95.000 euro.
 

Klushuis

Natuurlijk zitten er wel wat haken en ogen aan: de woning is niet meer heel mooi, dus daar moet flink aan gerenoveerd worden. Eén ding weten we zeker: Bob van het programma Kopen zonder Kijken ‘zou ‘m wel aandurven’. De woning heeft een perceel van 260 m2. En daar heb je het volgende voor: twee woonlagen, twee slaapkamers en een uitzicht op het water. Check meer info op de site van Funda én de foto’s hieronder:
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like