Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Vriendin Max Verstappen Kelly Piquet deelt pikante foto’s vanuit Miami

Kelly Piquet shoot

Kelly Piquet en Max Verstappen zijn gearriveerd in het zonnige Florida voor de Formule 1 Grand Prix van Miami. Terwijl Verstappen druk bezig is met de voorbereidingen op de race, genoot Kelly van een cocktail lunch met haar vriendinnen. Tijdens deze lunch droeg ze een jurkje dat nogal weinig verhullend was.

Model en influencer 

Kelly Piquet is een Braziliaans model en influencer, en de dochter van Nelson Piquet, een legendarische Braziliaanse Formule 1-coureur. Sinds oktober 2020 heeft ze een romantische relatie met Max Verstappen en reist ze samen met hem naar verschillende plaatsen over de hele wereld. Op dit moment zijn ze in Miami voor de vijfde race van het Formule 1-seizoen. Terwijl Max zich voorbereidt op de race, geniet Kelly van het prachtige weer en was ze te zien op een cocktail lunch met een groep vriendinnen voor de promotie van een tequila merk.

Kelly Piquet
Beeld: Instagram

Altijd fantastisch gekleed

Met haar verblindende schoonheid en 34 jaar op de teller is Kelly een ware influencer met meer dan 1,1 miljoen Instagram-volgers. Ze weet precies hoe ze in de schijnwerpers moet staan en deelt regelmatig foto’s van haar luxueuze levensstijl en soms ook van uitdagende fotoshoots. Zelfs in haar dagelijks leven ziet ze er altijd fantastisch uit. Tijdens het Formule 1-race weekend in Miami deelde het Braziliaanse model deze foto’s op Instagram, waarop ze poseert in een jurkje met een opvallend diep decolleté. Kijk zelf maar!

Check ook: Vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, uit de kleren voor adembenemende shoot

Bron: manly.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like