Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vriendenuitje blijkt een klein beetje uit de hand gelopen als de rekening komt

vriendenuitje

Ben jij ook zo een foodlover en heb jij zat geld? Ga dan een keer uit eten bij Feng Shui Inn, een bijzonder chic restaurant in Singapore. Wauw, wat lopen de rekening hier op zeg, laten we zeggen bijvoorbeeld tot 240.000 Singapore dollar…

Vriendenuitje

Er gaat momenteel een rekening viraal van van de Singaporese zakenman Mano Sabnani van een vriendenuitje in Feng Shui Inn, een heel chic restaurant in Singapore. Je zal maar met je vrienden uit eten gaan en aan het eind van de rit een rekening krijgen van 240.000 Singapore dollar, omgerekend zo’n 158.000 euro. Maar ach, ze waren ook met 20 man sterk, oftewel bijna 8.000 euro pp. Te bizar voor woorden!

Vriendenuitje

Super dure gerechten

Hoe kan het nou dat de rekening zo hoog was vraag je jezelf zeker af? Ja, wij ook hoor! Dus wat zit er precies in het ‘speciale gerecht’ waar je 3600 dollar per stuk voor betaald? Wat je dan krijgt voorgeschoteld zijn wilde empurau. Dit is een van de allerduurste vissoorten die je kunt vinden, waarvan vriendengroep had 42 vishapjes besteld, oftewel 140 dollar per hap… Nou voor dat bedrag mag die vis ons gestolen worden! Ook dronken ze voor 143.000 dollar aan alcohol.

Restaurant Feng Shui Inn

Als je van authentiek Chinees houdt, dan ben je bij Feng Shui Inn aan het goede adres. Van vers gemaakte dim sum, roergebakken gerechten doordrenkt met ‘wok hei’, sappig gebraden vlees, dure vissoorten tot authentieke soepen, niks is te gek. Ben je benieuwd hoe de gerechten worden bereid, dat kan want Feng Shui Inn heeft een openen keuken. Maar blijkbaar betaal je dan ook wel wat! Check de hele rekening hier:

Check de video om te zien wat je bij Feng Shui Inn zoal krijgt voorgeschoteld:

Bron: Clint.be, Facebook

You May Also Like