Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vriendengroep slaat nog even bier in: 6.000 euro armer!

kratten bier

Het is onverteerbaar nieuws wat we onlangs voor de kiezen kregen: vanaf 1 juli aanstaande mogen supermarkten minder korting geven op kratten bier. Dat betekent dus dat bier duurder gaat worden! Dat is een reden genoeg voor deze vriendengroep om flink in te slaan.


 

Bier

Voorheen mochten supermarkten nog maximaal 50 procent korting geven op bier. Een goede deal dus! Vanaf 1 juli aanstaande wordt dat teruggeschroefd naar maximaal 25% korting op bier. Pure ellende, dat is het zeker.
 

Trekker 

Er is wel één voordeel: het is nog geen 1 juli! Elke korting die je nu nog kan vinden die hoger is dan 25% moet je dus ook echt met beide handen aangrijpen. Dat is precies wat deze vriendengroep uit Slagharen denkt. Zij kochten een paar kratjes in… Niet 5 ofzo, nee natuurlijk niet. Zij kochten kratjes ter waarde van 6.000 euro! Ze hebben zelfs een trekker laten komen om de kratjes op te halen, lol. Wij vragen ons alleen maar af: hoeveel euro korting hebben ze daarmee weten te besparen?! Als iemand uit die vriendengroep dat weet: enlighten us! 

Check de video hieronder om te zien wat voor geniaal beeld het geeft om alleen maar kratjes bier vervoerd zien worden door een vriendengroep! 

Beeld: Van Oost Media

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like