Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Vriendengroep bouwt oude stadsbus om tot extreem dikke camper!

stadsbus

Als je nogal een beetje avontuurlijk bent aangelegd, klinken normale dingen als reizen per vliegtuig, een beetje saai. Daarom besloot deze groep vrienden om te reizen op een gezelligere en avontuurlijkere manier. Ze bouwden namelijk een oude stadsbus om tot een extreem dikke camper om daarmee een roadtrip te maken.

lijnbus

Negen vrienden

De groep bestaat uit negen vrienden. Hoewel het een heel gedoe is om aan zoiets te werken, begonnen de jongens om ervoor te gaan. Ze plaatsten op 7 juli 2021 hun eerste Instagram- bericht met betrekking tot het project. “Hallo iedereen! Wij zijn een vriendengroep uit het pittoreske Staphorst! Wij hebben een bus op de kop getikt die wij gaan ombouwen tot camper! Wil je het proces zien? Stay tuned!😉🔥”, aldus hun bericht. Hierna gingen ze aan de slag.

Werkwijze

Ten eerste werd de hele bus gedemonteerd. Hierbij werden alle overbodige materialen zoals stoelen, kabels eruit gehaald. Daarna werd de bus binnen zodanig gebouwd dat het een enigszins hotelachtige uitstraling gaf. Vervolgens werden er stapelbedden geplaatst. Tenslotte bouwden ze een afvoer om voor de nodige hygiëne te zorgen.

Social media aandacht

Aangezien zulke verhalen over zulke creatieve projecten zeldzaam zijn, ging het project viraal op social media. Hun project heeft enorm veel aandacht gehad. Met name Joel Beukers, een Nederlandse Fitness-goeroe, is erg onder de indruk van de jongemannen en hun project. Hij nam contact met ze op en beloofde hen een hele lading drankjes en zijn diepe respect. Dat verdienen de mannen zeer zeker.

Bron: manly.nl
Beeld: Instagram

You May Also Like