Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Vriend van Barbie deel luidruchtige slaapkamer-video op verkeerde kanaal

barbie beveiligingscamera

Barbie is weer in het nieuws. En dit keer voor iets dat vriendlief Robbie heeft gedaan. Hij heeft namelijk een luidruchtige video die opgenomen is in hun slaapkamer, gedeeld op Instagram. Waarschijnlijk verwarde hij het platform met “Alleen Fans”.

Weer bovenop

Barbie, die eigenlijk Samantha de Jong heet, is er na behoorlijke dalen in het leven weer bovenop gekomen. In het verleden heeft ze met een heleboel te kampen gehad, zoals verkeerde vrienden, verslavingen, ongewenste zwangerschappen en prostitutie. Gelukkig is ze nu “eruit gered” en gaat het vele malen beter. Ze is onlangs haar eigen bedrijf begonnen met Robbie.

barbie vriend

Instagram vs “Alleen Fans”

Aangezien Barbie het wachtwoord van haar Instagram account is vergeten en meer dan 170.000 volgers is kwijtgeraakt, heeft de voormalige reality-ster besloten om samen met haar vriend niet alleen een nieuw Instagram account aan te maken, maar gelijk ook maar een “Alleen Fans” account om de kost te verdienen. Echter lijkt Robbie de twee accounts door elkaar gehaald te hebben, want hij heeft een video op Instagram geüpload die meer op “Alleen Fans” thuis hoort. Geintje natuurlijk…

Check ook: Nog meer foto’s gelekt van Barbie’s ‘Alleen voor Fans’-account

Bron en beeld: Instagram

You May Also Like