Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Vriend Peter Gillis klapt uit de school: “Hij heeft twee persoonlijkheden”

vriend peter gillis

Over Peter Gillis hebben we in het vorige jaar heel wat gehoord en het meeste ervan konden we geruchten noemen. Je kan namelijk bepaalde dingen pas helemaal geloven als ze door een naaste worden verteld. Zoals door Robert Ronday, ex-werknemer én familievriend van de familie Gillis. Hij heeft onthuld dat Peter zijn werknemers uitbuitte en twee persoonlijkheden zou hebben.

Smerige vakantieparken

Robert werkte al tien jaar voor Peter en vertelt dat de smerige vakantieparken waarover er zoveel ophef ontstond, inderdaad heel smerig waren. “Ze vragen weleens: ‘Hoe heb je het volgehouden?’ Ik ben begonnen als operationeel manager, als zijn rechterhand, maar dat klikte niet echt”, vertelt Robert in gesprek met weekblad Story. Robert moest van Peter zes dagen in de week 24 uur per dag beschikbaar zijn. Dat vond hij teveel. “Daarna ben ik het klachten circuit ingegaan. Het gonsde van de klachten. Dat wil je allemaal niet weten…”, vertelt Robert over de situatie.

Peter Gillis
Beeld: Youtube, TV Depot Nederland

Hygiëneproblemen

Het is bekend dat gasten klagen over hygiëneproblemen. Volgens gasten vonden ze uitwerpselen, schimmel en bloed op de muren en vielen de meubels bijna uit elkaar. Peter deed echter niets met de klachten. “Voor ik op de klachtenafdeling begon gingen alle klachten de ordner in, en werd er nooit meer naar gekeken. De meeste klachten hadden betrekking op de hygiëne en gebrekkige schoonmaak van de vakantieparken. Dat was niet best.”, gaat hij verder. Robert besloot actie te ondernemen naar aanleiding van de klachten van de gasten en een vergoeding aan te bieden, waar Peter het niet mee eens is. 

Ontslag

Toen Robert een hartaanval kreeg, moest hij een pauze nemen van zijn werk. Maar als hij terugkeert, breekt Corona uit en wil Peter opeens van Robert af. “Toen was er weinig te doen en werd ik te duur. Maar omdat ik een vast contract had, had ik recht op een bepaald bedrag. Dat weigerde Peter te betalen. Toen heb ik er een advocaat opgezet en kreeg ik twee weken later alsnog dat bedrag. ‘Zo leer je je vrienden kennen’, klaagde Peter. Maar ik dacht: als we vrienden waren naai je mij geen oor aan!”, zegt Robert. ”Peter heeft twee persoonlijkheden: werkgever en vriend.”

vriend peter gillis

Peter is niet blij

Volgens een woordvoerder van Peter zijn deze woorden van Robert absoluut niet in goede aarde bij hem gevallen. “Peter is een beetje verbaasd over de uitspraken van Robert. Robert heeft immers een geheimhoudingsverklaring getekend. Dus hij mag eigenlijk niets zeggen, dan heeft hij een probleem.”, vertelde de woordvoerder.

Check ook: Peter Gillis gaat door het lint bij caféruzie (beelden)

Bron: ditjesendatjes.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like