Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vriend maakt het uit met vriendin na ontdekking dat ze als man is geboren

In een relatie is het altijd belangrijk om open kaart te spelen. Vertrouwen is immers de basis van elke relatie. Jammer dat niet iedereen daar zo over denkt met alle gevolgen van dien. Zoals in het geval van deze man, die het heeft uitgemaakt met zijn partner, omdat hij ontdekte dat ze als man was geboren.

De hartbrekende waarheid

De 20-jarige Alex was reeds negen maanden samen met zijn vriendin toen hij via een wederzijdse vriend te weten kwam dat ze op haar achttiende een geslachtsoperatie had ondergaan. In het Australische programma Kyle and Jackie O vertelt Alex: “Alles ging goed, alles was geweldig, dacht ik toch.” Maar toen kwam hij iets te weten dat zijn leven zou veranderen: “Een wederzijdse vriend die al jaren onze familievriend is, sinds ik klein was. We waren op een avond uit en hij was een beetje dronken, en hij vertelde me: ‘Kijk, Alex, nu heb ik iets voor je verborgen gehouden en je vriendin ook. Ik vind dat je het moet weten, omdat ik denk dat het verkeerd is, en ik kan je niet laten denken dat dit een geweldige, eerlijke relatie is’.” De vriendin heeft op haar 18e een geslachtsveranderende operatie ondergaan. 

De confrontatie

“Toen ik erachter kwam, eerlijk gezegd, viel ik neer. Ik geloofde hem niet. Eerst waren het gemengde emoties, daarna geloofde ik hem nog steeds niet.” Hij vertelde zijn vriendin dat hij de waarheid wist: “Dus toen ik haar ermee confronteerde, vond ik haar pillen en haar oestrogeentabletten… Ik liet me gewoon vallen, ik voelde me koud, ik voelde me boos, er waren veel emoties in één keer.” Alex vertelde verder dat geen haar op zijn hoofd eraan had gedacht dat zijn ex een transgender was en dat hij haar uiterlijk beoordeelt met een “zeven en een half”’. Alex zei dat de seks “normaal” aanvoelde, dus toen hij haar confronteerde, huilde ze, “niet wetend wat ze moest zeggen”. Alex is gekwetst door haar gebrek aan vertrouwen in hem: “Je moet dat vertrouwen in het begin hebben, maar om dan niet eens iets te zeggen, mij op zijn minst een soort bekendheid van het verleden te geven, maar zoiets werd niet gezegd. Het maakte me ziek. Ik ben er nog steeds kapot van en ik voel me bedrogen… Ik vind dat het een grote leugen voor mij is.”

Bron: braw.nl

Beeld: Pexels

You May Also Like