Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Vriend Jutta Leerdam Koen Verweij betrapt op vreemdgaan (beelden)

koen verweij jutta leerdam

Als je kunt zeggen dat schaatsbabe, volgens sommigen zelfs de heetste van de planeet, Jutta Leerdam je vriendin is, dan heb je in de ogen van veel mensen het liefdesleven wel zo’n beetje uitgespeeld. Toch blijkt Jutta’s vriend Koen Verweij niet genoeg aan haar te hebben.

‘De scheve schaats’

Jutta Leerdam en Koen Verweij staan bekend als hét schaatskoppel van Nederland. De twee schaatskampioenen zijn onlangs zelfs hun eigen gloednieuwe schaatsploeg gestart. Hun liefdesleven lijkt echter helemaal niet zo koek en ei te zijn als je zou verwachten. Tijdens de laatste Olympische winterspelen gingen er al geruchten dat Koen ‘de scheve schaats zou rijden’. Koentje zelf ontkende alle beschuldigingen echter stellig. Afgelopen weekend zou hij opnieuw de fout in zijn gegaan, zo is te zien op beelden die Yvonne Coldeweijer maandag publiceert.

Intiem met andere dame

Hij was in club XO in Haarlem en heeft de hele avond om Jessica, een meisje uit Urk, gehangen”, schrijft Yvonne op haar Instagramkanaal LifeOfYvonne. “Ook hebben ze uitgebreid in de club staan zoenen en hebben tientallen mensen dit mogen aanschouwen. Ook barpersoneel van club XO heeft dit zojuist aan mij bevestigd.” Vervolgens plaatste Yvonne beelden waarop Koen en een dame ‘intiem’ te zien zijn. We zijn benieuwd naar wat Koen’s reactie deze keer zal zijn…

Check de beelden van Koen Verweij, de vriend van Jutta Leerdam, die de scheve schaats rijdt hier:

koen verweij jutta leerdam
koen verweij jutta leerdam
koen verweij jutta leerdam
koen verweij jutta leerdam

Bron en beeld: Instagram LifeofYvonne/Jutta Leerdam

You May Also Like