Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

‘Vreselijke man’ in LLDL zorgt voor reactie-explosie: “Ik wil gewoon een lekker wijf”

vreselijke man lldl

Aan het programma Lang Leve de Liefde doen de meest uiteenlopende figuren mee. Dat zorgt vaak voor ongemakkelijke, mooie en hilarische situaties. Niet alle deelnemers zijn echter even sympathiek. Zeker Leo zorgt voor een explosie aan boze reacties van kijkers, die hem onder meer een ‘vreselijke man’ noemen.

Helemaal niets

In het fragment van de nieuwe aflevering die op de Facebookpagina van de SBS6-datingsshow te vinden is, zien we hoe Leo even de tuin in is gelopen om met een vriend te bellen. Daarbij windt hij er geen doekjes om: “Het is helemaal niets man”, zegt hij over zijn date. Zijn vriend denkt dat de LLDL-ervaring misschien een leerproces voor hem kan zijn, maar daar wil Leo niks van weten: “Wat moet ik met een leerproces? Ik wil gewoon een lekker wijf!”

Vreselijke man

Niet geheel verrassen, kan Leo op weinig sympathie van de kijkers rekenen, zo blijkt wel uit de enorme explosie aan reacties op het fragment. Zo schrijft Jolien: “Bah wat een vreselijke man. Hij denkt echt dat hij heel mooi is, zijn karakter is het in ieder geval niet.” Ook Linda is niet onder de indruk van Leo: “Wat een hoge eigendunk….ziekelijk.”

Check het fragment met de ‘vreselijke man’ Leo in LLDL hier:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

You May Also Like