Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrachtwagen vol ‘volwassenen-speeltjes’ kantelt op wegdek

volwassenen-speeltjes
Beeld: Twitter

Net toen we dachten alles te hebben gezien op planeet aarde kwamen we dit ongewone ongeluk tegen. Een vrachtwagen kantelde over de snelweg, waardoor de lading languit op de grond lag. In de meeste gevallen zijn mensen bedroefd en shockend van deze ongelukken, maar in dit geval moesten velen lachen … zijn dat dildo’s?

Het ongeluk

Het ongeluk met de vrachtwagen gebeurde op 14 september op de snelweg in de buurt van Oklahoma City, waarbij alle lading op het wegdek belande en een flink file creëerde. Maar we denken niet dat dat de enige reden is voor de file, het ongeval ging vooral viraal vanwege de bijzondere lading die er in de vrachtwagen zat, namelijk honderden dildo’s en glijmiddel die verspreid lagen op het wegdek.

Groot deel van de lading niet teruggevonden

“Uhm… het lijkt erop dat deze vernielde semi een lading dildo’s en glijmiddel over de hele I-40 heeft gemorst!” is te lezen op twitter. Verder is bekend dat er geen gewonden zijn. Echter konden ze een groot deel van de lading niet terug vinden … we bedoelen een dildo kost al 40 dollar.

Bron: Ongelooflijk

Beeld: Twitter

You May Also Like