Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vraag om deze reden altijd het bonnetje bij McDonald’s

bonnetje mcdonald's

Af en toe is het heerlijk om jezelf te trakteren op wat fastfood van de bekende fastfoodketen McDonald’s. Maar als je je bestelling ontvangt, vraag je vast niet om een bonnetje. Het lijkt een kleinigheidje, maar een voormalige medewerker van McDonald’s vertelt waarom het vragen om een bonnetje wel degelijk belangrijk kan zijn.

Bonnetje is belangrijk

Je verheugt je vast wel altijd op een warme, knapperige portie frietjes van McDonald’s. Helaas word je soms teleurgesteld en krijg je juist slappe en koude in de plaats. Het is een gevoel van frustratie dat niemand wil ervaren. Gelukkig heeft een voormalige medewerker van McDonald’s zijn geheim onthuld over hoe je altijd verse frietjes kunt krijgen. En wat blijkt? Het bonnetje speelt hierbij een belangrijke rol.

a-large-order-of-mcdonalds-fries-costs-about-126-in-venezuela

Zo werkt het

Hoewel de meeste klanten geen bonnetje vragen, omdat ze zich afvragen waarom het nodig zou zijn, is het hoog tijd om daar verandering in te brengen. Mysteryshoppers vragen namelijk wel om een bonnetje, omdat ze zo hun maaltijd kunnen declareren bij hun werkgever. Wanneer iemand om een bonnetje vraagt, zijn medewerkers zich ervan bewust dat deze persoon mogelijk een mystery shopper is en zullen ze extra alert zijn. Dit betekent dat je als klant kunt rekenen op verse frietjes en een snelle service.

mcdonald-cocaine

Voortaan bonnetje vragen

Door te vragen om een bonnetje, krijg je volgens de oud-medewerker dezelfde speciale behandeling als een mysteryshopper. Dit is handig om te weten, omdat je zo altijd kunt genieten van verse frietjes en een goede service. Dus voortaan, als je bij McDonald’s bestelt, vraag dan om een bonnetje en geniet van de beste ervaring die deze fastfoodketen te bieden heeft!

Check ook: De nieuwe burger van McDonald’s wordt ‘de beste ooit’ genoemd!

Bron: happyinshape.nl

Beeld: Pexels

You May Also Like