Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Deze voorspellingen deden The Simpsons voor 2022

The Simpsons-voorspellingen 2023

The Simpsons is niet alleen een animatieserie, maar ook retegoed in het voorspellen van de toekomst. Zo voorspelden ze in 1995 al het videobellen, en in 2000 dat Donald Trump president zou worden. Ook zeiden ze in een aflevering uit 1993 dat er een killervirus zou komen. Maar welke voorspellingen deden The Simpsons eigenlijk voor 2022?

the simpsons voorspellingen 2022

1. Virtual Reality Food

Niet helemaal voor 2022, maar wel een toekomstvoorspelling voor het jaar 2030: het eten van virtueel voedsel door middel van een VR-bril en voedingssondes. Bijzonder! Nog ruim 7 jaar wachten voor we weten of dit werkelijkheid gaat worden.

2. Mars koloniseren

In een aflevering van The Simpsons meldt Lisa zich aan om eenmalig naar Mars te vertrekken tot groot ongenoegen van Marge, waardoor de hele familie met haar meegaat. Deze vlucht vindt in 2026 plaats, nog iets meer dan 4 jaar wachten dus. 

3. Ivanka Trump meldt zich aan als kandidaat voor het presidentschap

De dochter van Donald Trump, Ivanka Trump, stelt zichzelf verkiesbaar voor de presidentele verkiezingen in de Verenigde Staten. Het is nog even afwachten of dat echt het geval gaat zijn.

4. Robots nemen de wereld over

Volgens The Simpsons nemen robots in de toekomst de wereld over. Deze voorspellingen horen we vaker en daar worden we alles behalve blij van… 

5. Bewustzijn controleren door middel van muziek

In een aflevering in 2001 zien we hoe Bart en zijn vrienden in een band dat een project is van de marine. In dit project proberen ze het bewustzijn te controleren van kinderen aan de hand van muziek. We hebben nog niet echt een idee hoe zich dit echt gaat vormgeven, maar onze nieuwsgierigheid is in ieder geval wel gewekt.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over de voorspellingen van The Simpsons in 2022:

Bron en beeld: Youtube

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like